AcasăSPORTGigi Becali, eliberat ca sa dea interviuri din cimitir!

Gigi Becali, eliberat ca sa dea interviuri din cimitir!

Gigi Becali este disperat sa se vada la televizor

Patronul Stelei nu se poate lecui de mediatizare si pace! Nici bine n-a mirosit libertatea dupa aproape un an de puscarie si principala grija a lui Gigi Becali a fost sa stea de vorba cu jurnalistii.

Gigi Becali este disperat sa se vada la televizor

Conducerea Penitenciarului Poarta Alba i-a acordat, ieri, o permisie de 24 de ore, timp pe care latifundiarul din Pipera a ales sa-l imparta, printre alti gura-casca, si cu ziaristii. Si a facut-o chiar de la poarta inchisorii! Nu s-a oprit din dat declaratii nici macar la cimitir, acolo unde a mers sa se reculeaga la mormintele rudelor apropiate. Ce a avut de spus Gigi Becali in prima zi de libertate dupa aproape un an de „bulau”? Multe si cate putin din fiecare. In stilul caracteristic, s-a jurat ca nu mai face politica – „nu ma mai intereseaza, m-am curatit in inchisoare” -, dar nu s-a ferit sa-i indemne pe romani sa voteze cu PSD: „Fac si un apel catre primul ministru. Da gratierea si iti va da Dumnezeu fara chinuri. Da, da, da! Daca iese Victor Ponta presedinte, a treia zi vor fi eliberati Gigi Becali si Gica Popescu”.
Despre fotbal, doar un anunt menit sa-i linisteasca pe suporterii campioanei: „Nu ma mai intereseaza Steaua, am invatat in puscarie sa-mi stapanesc sentimentele. Ma intereseaza doar banii din Champions league, atat! Vor veni trei jucatori, cei mai buni, dar nu va spun cine sunt”. In aceasta dimineata, Gigi Becali este asteptat sa se intoarca la Penitenciarul Poarta Alba.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
290 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger