AcasăSPORTGigi Becali, dezinteresat de marca „Steaua”

Gigi Becali, dezinteresat de marca „Steaua”

Becali nu da doi bani pe marca „Steaua”

Fara stadion, fara baza de antrenament, Gigi Becali nu mai pare interesat nici de marca „Steaua”. Pe care a contestat-o in instanta, dar ulterior s-a lecuit si a renuntat la proces.

Becali nu da doi bani pe marca „Steaua”

Latifundiarul din Pipera a intentat o actiune impotriva Clubului Sportiv al Armatei, prin care solicita magistratilor sa anuleze marca „Steaua”, cu proprietar unic CSA Steaua. Deschis de firma lui Gigi Becali, procesul a primit urmatoarea sentinta, nu definitiva, pe 5 noiembrie: „Solutia pe scurt – admite exceptia lipsei de interes. Respinge actiunea, pentru lipsa interesului legitim. Cu apel”. Judecatorii Tribunalului Bucuresti n-au facut altceva decat sa constate faptul ca pe reclamant („SC FC Steaua Bucuresti SA”) nu l-a mai interesat aceasta speta.
CSA Steaua a obtinut in 2014, la ICCJ, anularea marcii detinuta de clubul lui Gigi Becali. Magistratii au decis atunci ca Armata este proprietarul de drept al marcii „Steaua” si tot ce presupune asta (palmares, nume, emblema, culori). Din acel moment, echipa finantata de Becali a fost obligata sa-si schimbe numele in FCSB, dar si emblema.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger