AcasăSPORTGigi Becali, dator 3,5 milioane de euro la stat

Gigi Becali, dator 3,5 milioane de euro la stat

Gigi Becali, restantier la Fiscul roman

Omul de afaceri Gigi Becali trebuie sa plateasca 3,5 milioane de euro, reprezentand TVA-ul datorat in urma tranzactiilor imobiliare efectuate in perioada 2004-2008, a decis, ieri, Curtea de Apel Bucuresti.

Gigi Becali, restantier la Fiscul roman

Datoria dateaza de trei ani, insa patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti a contestat in instanta masura impusa atunci de ANAF. Ajunsa la Curtea de Apel, cererea latifundiarului a fost respinsa de judecatori ca neintemeiata, drept pentru care Gigi Becali este, acum, dator statului cu suma de 3,5 milioane de euro! Inspectorii fiscali au stabilit ca deputatul a vandut 53 de terenuri in interval 2004-2008, tranzactii din care a castigat zeci de milioane de euro, fara sa plateasca impozit pe profit aferent afacerilor derulate!

Este a doua lovitura pe care Gigi Becali o primeste de la judecatori, dupa sentinta de condamnare definitiva la trei ani de inchisoare cu suspendare, dictata saptamana trecuta de magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in dosarul sechestrarii de persoane.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger