AcasăSPORTGigi Becali: "Daca nu castiga cu Twente, Ilie Stan e «la revedere!»"

Gigi Becali: „Daca nu castiga cu Twente, Ilie Stan e «la revedere!»”

Atacat in premiera de antrenorul principal, finantatorul Stelei n-a intarziat sa-i dea replica lui Ilie Stan: invinge in Olanda – ramane pe banca, pierde – va fi demis!
„Arunci cu batul in balta ca fraierul. Pai, pot sa-l mai am eu la inima vreodata? Ilie, asta, tam-nesam, nebatut, plange! E condamnat sa castige meciurile la rand, toate, de acum incolo! Primul meci pe care nu-l castiga, la revedere! A luat-o razna. Nu stiam ca are caracterul asta. Antrenorii au de luat banii pe doua luni. Eu am spus ca le dau banii cand ma intorc de la Buzau. Adica maine trebuie sa-si ia banii. M-a sunat Teia (n.r. Sponte), cand eram la deszapezire, ca s-a suparat Stan si ca pleaca, nu mai sta. Nu si-a luat banii si vrea sa plece. I-am spus ca daca vrea sa plece, sa plece! Nu mai e lumea sanatoasa!”, a declarat Gigi Becali.
Finantatorul a continuat: „Voi va dati seama ca daca asta mai cistiga un meci o sa spuna ca el e patronul echipei!? Gata, daca nu cistiga cu Twente, LA REVEDERE! A luat o echipa foarte buna, numai unu’ si unu’. E mare specialist, a facut din varza, conopida!”
Gigi Becali a reactionat astfel dupa ce Ilie Stan a spus ca el si staful sau nu au mai fost platiti din noiembrie: „Cei din staful tehnic sunt nemultumiti si ei pentru ca au rate la banci, muncim… Din asta traim. La cate probleme avem, sa fie o zi de salariu si la noi ca sa ne linistim familiile si sa venim tot timpul la serviciu cu placere (…) De ce sa mai vorbesc despre Steaua, daca vorbeste Gigi Becali toata ziua? Vad ca se vorbeste de schimbari, dar nimeni nu ma intreaba pe mine”.

UPDATE

Situatia a fost detensionata de scuzele pe care Ilie Stan i le-a prezentat lui Gigi Becali. Chiar patronul Stelei a dezvaluit cum s-a produs impacarea cu antrenorul principal: „Gata, ne-am impacat. M-a sunat Ilie si mi-a zis:  ca nu a spus asa ceva despre mine, iar eu il cred. Daca si-a recunoscut greseala, e impacaciune. Eu sunt super-mulţumit de ce a facut el pana acum, am motive sa-l iert”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger