AcasăSPORTGigi Becali da partidul la schimb pe stadionul Ghencea

Gigi Becali da partidul la schimb pe stadionul Ghencea

Singurul europarlamentar din fotbalul romanesc scoate la inaintare arma secreta: Partidul Noua Generatie trebuie sa fuzioneze cu UNPR-ul fostului prefect al Capitalei!

Becali negociaza in forta cu Ministerul Apararii

Cu toate ca arena din Ghencea s-a deteriorat in ultimele luni, conducatorii Stelei spera sa revina „acasa”, fiind convinsi ca totul se poate cosmetiza in cateva zile. De altfel, vestea ca Ministerul Apararii a-nceput lucrarile de refacere ii da sperante lui Gigi Becali, acesta afirmand ca, din informatiile pe care le are, insusi Gabriel Oprea va invita Steaua sa se-ntoarca in Ghencea. Si asta in cel mai scurt timp.

Ministrul Gabriel Oprea decide soarta stadionului din Ghencea

Pe ce se bazeaza latifundiarul din Pipera? In primul rand, pe un zvon care agita apele politice in ultimele zile: Oprea vrea sa infiinteze o noua formatiune politica, la care sunt invitate sa adere mai multe partide. Printre acestea, evident si PNG-ul lui Becali, dupa cum sustine singurul europarlamentar din Liga 1: „Am auzit ca ministrul Oprea vrea sa-mi faca o surpriza si sa ne cheme sa jucam gratis in Ghencea. Este posibil sa facem si o combinatie politica, deoarece Oprea are nevoie de partidul meu. Vrea sa faca o noua formatiune, se va numi «Miscarea Populara Totul pentru Tara», iar partidul meu si PP-ul lui Dan Diaconescu sunt incluse in proiect”.

4  luni au trecut de la ultimul meci disputat de Steaua in Ghencea, 1-0 cu FCM Tg.Mures, pe 16 mai, in ultima etapa a sezonului trecut.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
640 afisari

4 COMENTARII

  1. Iar iese Becali cu fitile in presa. De ce nu spune si ca pana acum a platit pe deplasari cat platea chiria integrala anuala in Ghencea. Se vorbeste de revenirea Stelei de mult timp in Ghencea, de implicarea chiar a lui Oprea in revenirea echipei, nu stiu asa o fi dar nu era mai bine daca Becali ar fi acceptat sa plateasca o suma mica pentru dictamai baza sportiva si toate mergeau bine, echipa se concentra numai pe joc si obtinerea de rezultate cat mai bune? Dar a vrut Becali sa faca pe desteptu’.

  2. Ce partid? Png e partid? o secretara, si un presedinte? Mai bine sa-si plateasca datoria fata de armata si poate spera sa joace in ghencea.

  3. Vise, taica, vise! Gogosi de presa. Oprea nu are nevoie de Becali pentru a face o alianta. UNPR-ul este in plina ascensiune. De ce s-ar incurca cu un neica nimeni lipsit de scrupule?

  4. Corect! UNPR-ul e pe val, dar de PNG nu stiu sa mai existe ca partid. Si atunci de unde tupeul lui Gigi pentru schimbul de „teren-partid”? Crede ca face afaceri inca cu fostul ministru, adica Victor Babiuc?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger