AcasăSPORTGigi Becali da lovitura cu "Noua Casa": vinde 6 blocuri de locuinte!...

Gigi Becali da lovitura cu „Noua Casa”: vinde 6 blocuri de locuinte!

Gigi Becali este un afacerist versat

Programul „Prima Casa” este pe punctul de a se transforma in „Noua Casa”, o initiativa a Guvernului care se adreseaza tuturor celor care doresc sa cumpere o locuinta noua. Gigi Becali vrea sa se implice si el in acest proiect.

Gigi Becali este un afacerist versat

Cand vine vorba de afaceri, Gigi Becali miroase profitul de la o posta. Asa se intampla si cu proiectul „Noua Casa”, pe care Guvernul Romaniei il prezinta drept un „upgrade” al vechiului program „Prima Casa”.

Intuind posibilitatea unor castiguri financiare deloc neglijabile pe criza asta, patronul clubului Steaua are de gand sa finalizeze un business lasat in stand-by odata cu prabusirea pietei imobiliare; este vorba despre terminarea lucrarilor la cele sase blocuri de locuinte construite de Becali, „o investitie de 15 milioane de euro”, dupa cum a precizat latifundiarul din Pipera pentru „imopedia.ro”. Fostul europarlamentar isi propune sa vanda blocurile prin programul „Noua Casa”: „Singurul lucru care merge si nu va muri niciodata este constructia de case ieftine. Statisticile arata ca nu sunt suficiente locuinte, oamenii trebuie sa stea undeva, nu pot sta sapte perechi intr-o casa. Astfel, singurul segment care merge, va merge intotdeauna si va aduce castiguri va fi constructia de case! Dar, castigurile nu trebuie sa fie ca pana acum, nu mai investesti 10 milioane de euro si castigi 20, acum investesti 10 milioane si castigi 11,5 milioane. Castigi 15%, maximum 20% intr-un an, ceea ce eu zic ca este normal. Eu am astfel de investitii, am sase blocuri pe care vreau sa le vand cu programul «Noua Casa»”, a declarat Gigi Becali.

Cunoscut drept unul dintre cei mai mari proprietari de terenuri din Romania, iata ca Becali (controleaza firma de constructii „Arcom”) vrea sa fie si un jucator important pe piata dezvoltatorilor imobiliari.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
567 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger