AcasăSPORTGigi Becali confirma ultimul transfer al Stelei

Gigi Becali confirma ultimul transfer al Stelei

Desi se zvonea ca jucatorul refuza un transfer la Steaua, Gigi Becali l-a facut pe Nicolae Stanciu sa accepte mutarea la trupa din Ghencea.

Conform ultimelor informatii, „perla” Vasluiului a spus „DA”, dupa ce patronul Stelei l-a momit cu un venit care ar putea ajunge pana la 120.000 de euro pe an, in functie de prestatiile sale si rezultatele inregistrate de echipa.

Becali nu a vrut sa confirme cifra, dar a precizat ca „Stanciu e al Stelei! E jucatorul Stelei deja! E dribleur, imi place ca e dribleur. Noi nu avem unul in echipa. Daca ai grija de el si intelege sa se dedice fotbalului, sa se antreneze, va ajunge mare fotbalist”.

De asemenea, finantatorul Stelei a anuntat ca a rezolvat problema contractului cu Adrian Porumboiu, omologul sau de la FC Vaslui, si ca il asteapta pe Stanciu la Palat, sa semneze si fotbalistul acordul cu Steaua.

Totusi, Becali se teme ca Nicolae Stanciu ar putea fi o noua teapa luata de Steaua.

„Stanciu este un jucator cu care poti sa iti iei teapa sau cu care sa dai lovitura. Daca nu ai grija de el, ai pierdut banii si cu asta basta. Ca in cazul Szekely” este declaratia cu dedicatie data de Gigi Becali.

author avatar
Cristi Ionita
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger