AcasăSPORTGigi Becali, "conducatorul suprem al Bucurestiului", umilit de nemti

Gigi Becali, „conducatorul suprem al Bucurestiului”, umilit de nemti

(foto: microbisti.net)

Cu doar o zi inaintea partidei VfB Stuttgart – Steaua Bucuresti, Gigi Becali, patronul ros – albastrilor, a fost luat peste picior de presa din Germania.

(foto: microbisti.net)

Meciul de fotbal dintre Steaua Bucuresti si Stuttgart, care va avea loc joi in Germania, a reprezentat un prilej pentru jurnalistii nemti sa ii faca o caracterizare patronului clubului din Ghencea, Gigi Becali.

Astfel, in articolul intitulat „Conducatorul suprem al Bucurestiului”, acestia s-au aratat socati de modul in care patronul stelist crede ca cuviinta ca trebuie sa isi conduca echipa.

„Cu greu se mai gaseste un club care sa fie condus de un om precum Gigi Becali. Incepand din 2003, Becali este patronul, presedintele, managerul si antrenorul Stelei, chiar daca, pe hartie, clubul are un presedinte diferit, un manager diferit si un antrenor diferit. Pentru Becali ei nu conteaza. El este singurul care ia decizii”, a scris Stuttgarter Zeitung, preluat de onlinesport.ro.

Nici modul in care Gigi Becali isi trateaza antrenorii, pe care ii schimba de fiecare data cand nu e multumit de modul in care tehnicienii pun in aplicate ordinele date de el, nu a scapat ironiilor jurnalistilor germani.

„Laurentiu Reghecampf este al optulea antrenor pe care l-a numit in ultimii trei ani. Este oare un record mondial? Gica Hagi a resimtit pe propria piele modul in care Becali se comporta. Cei doi erau prieteni pana cand Hagi a preluat echipa. Trei luni mai tarziu, el a demisionat deoarece a refuzat sa execute ordinele lui Becali”, au mai scris nemtii.

Din caracterizarea facuta patronului stelist nu lipseste nici aspectul rasist si xenofob al declaratiilor pe care le face Gigi Becali, printre acestea numarandu-se apelativele folosite in relatia lui cu rivalii de la Rapid Bucuresti.

„Becali mai este cunoscut pentru declaratiile provocatoare si pentru limbajul vulgar. Iubeste sa-i numeasca tigani pe rivalii locali de la Rapid”, au conchis jurnalistii germani.

Partida dintre Stuttgart si Steaua se va disputa joi de la ora 20:00, urmand a fi transmisa in direct de Digisport 1 / Digisport HD, Dolcesport 1 / Dolcesport HD si Pro TV / Pro TV HD.

author avatar
Ionut Zgimbau
853 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger