AcasăSPORTGigi Becali cere sa fie lasat in libertate ca sa poata salva...

Gigi Becali cere sa fie lasat in libertate ca sa poata salva campioana de la faliment: Fara mine, Steaua nu exista!

Gigi Becali spune stop implicarii familiei in procesul de eliberare din inchisoare

Adus luni cu duba la Tribunalul Bucuresti, acolo unde avocatii sai au depus o cerere de intrerupere a pedepsei, Gigi Becali a cedat situatiei si a facut un anunt socant pentru fanii Stelei: „Vreau sa ies din inchisoare ca sa salvez Steaua, fara mine, MM si Reghecampf nu fac nimic!”.

Gigi Becali spune stop implicarii familiei in procesul de eliberare din inchisoare

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti vor decide miecuri daca pedeapsa lui Gigi Becali va fi intrerupta, avocatii afirmand ca latifundiarul ar trebui lasat in libertate pentru a-si pune ordine in afaceri, printre care si FC Steaua. Becali se afla in spatele gratiilor din 20 mai, dupa condamnarea in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii. In replica, procurorul prezent la sedinta de judecata a combatut fiecare argument al apararii si a aratat ca Gigi Becali este actionar al societatilor mentionate de avocati, dar nu le-a administrat niciodata in mod direct, aceasta activitate fiind facuta in locul sau de consiliile de administratie sau de administratorii judiciari, dupa caz. Referitor la situatia FC Steaua, procurorul a admis ca Becali este actionar, dar „varianta expusa de aparare, potrivit careia Steaua va intra in declin odata cu incarcerarea lui Becali, excede situatiei premisa. Consecintele negative ce s-ar putea produce dupa incarcerarea lui Becali au o legatura directa cu clubul Steaua si nu cu persoana acestuia”, a mai aratat procurorul. El a precizat ca Becali nu are functie de conducere la Steaua, iar clubul tocmai ce a efectuat o afecere de milioane de euro prin cedarea atacantului Raul Rusescu la FC Sevilla: „Steaua este in regula, iar in prezent se lucreaza la perfectarea vanzarii unor jucatori pe sume foarte mari; totodata, recent a avut loc vanzarea unui jucator pentru doua milioane de euro”.

In ceea ce priveste situatia familiala, pe care avocatii au invocat-o ca motiv pentru eliberarea lui Gigi Becali, omul de afaceri personal evitat in ultimul moment o situatie jenanta, anume efectuarea unei anchete sociale la resedinta sa din Pipera: „Nu vreau sa fiu ipocrit, familia mea nu are probleme cu banii, are din ce se intretine, si nu doresc sa o tarasc in actiunea de intrerupere a pedepsei”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger