AcasăSPORTGigi Becali cere sa fie eliberat

Gigi Becali cere sa fie eliberat

Gigi Becali spera sa iasa vineri din arest

Finantatorul clubului Steaua, Gigi Becali, se va prezenta, vineri, in fata unei instante a Judecatoriei Medgidia, care va lua in discutie solicitarea acestuia de liberare conditionata din penitenciar, dupa ce a executat aproximativ doi ani de inchisoare.

Gigi Becali spera sa iasa vineri din arest

Latifundiarul din Pipera a fost prezentat in fata unei comisii pentru eliberarea conditionata, iar dupa analizarea dosarului membrii acesteia au decis ca Becali intruneste conditiile pentru a putea fi pus in libertate. Astfel, dosarul sau a fost deja inregistrat pe rolul Judecatoriei Medgidia, urmand sa intre in sedinta in cursul zilei de vineri.
Gigi Becali
are de executat o pedeapsa de trei ani si jumatate, dupa ce a fost condamnat, in 20 mai 2013, la trei ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii si a primit ulterior un spor de sase luni, dupa alte doua condamnari, in dosarul „Valiza” si in cel al sechestrarii hotilor care i-au furat masina. Finantatorul Stelei a fost incarcerat la Jilava pana in 29 octombrie 2013, cand a fost transferat la Penitenciarul Poarta Alba. El executa pedeapsa in regim deschis.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger