AcasăRecomandariGigi Becali: Bag Steaua in insolventa daca nu se califica!

Gigi Becali: Bag Steaua in insolventa daca nu se califica!

Cele mai importante cluburi de fotbal din Romania sunt in insolventa ori au disparut definitiv, cazul Universitatii Craiova. Doar Steaua parea imuna la aceasta „boala”.

Pentru Becali, Steaua reprezinta doar o sursa constanta de venit

Parea, pentru ca de miercuri seara e posibil sa nu mai functioneze antivirusul. Gigi Becali a vorbit pentru prima data despre posibilitatea de a baga Steaua in insolventa, un scenariu ce parea apocaliptic in urma cu cateva luni. De altfel, cererea ar fi fost depusa deja la Tribunal daca echipa rata calificarea in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Iar la 0-2 cu Trencin, pericolul era foarte aproape! Si nici n-a trecut, fiindca urmeaza Partizan Belgrad, un adversar de cu totul alt calibru.
„Dupa meci, le-am spus jucatorilor ca intram in insolventa daca nu ne calificam. Ce, crezi ca eu sunt prost sa mai dau banii mei si apoi la puscarie?”, a reactionat Gigi Becali la finalul partidei de pe Arena Nationala. Cel vazut de unii drept salvatorul Stelei nu s-a ferit sa vorbeasca deschis despre cat de important e clubul asta pentru el: „Fotbal inseamna daca fac bani. Daca nu fac bani, ma retrag! Mi-am dat seama ca e desertaciune daca nu fac bani. Eu nu mai stau in fotbal daca nu fac bani”. In loc de incheiere, latifundiarul din Pipera a amenintat: daca Steaua nu va juca in grupele cupelor europene, atunci clubul ajunge in insolventa! „Acum mai sunt 10 milioane de euro in cont, bani care ne mai tin un an si jumatate, doi. Dar, dupa aia, eu nu mai bag bani din buzunarul meu. Si atunci, nu trebuie sa intri in insolventa? Cand se cheltuiesc banii astia din cont, eu bani de la mine nu mai dau, sa fie clar! La Steaua, eu vreau sa castig bani, atat! Nu e normal asa?”.

„Pe Alibec si De Amorim ii vopsesc si apoi ii vand cu milioane”

Gigi Spoitoru’, asa risca Becali sa fie strigat de suporteri dupa ce si-a anuntat intentiile cu Denis Alibec si William De Amorim (foto): „Alibec a zis ca vrea 100.000 de euro la semnatura. La Astra avea salariu 10.000 de euro pe luna, acum vrea 15.000. Si vrea si contract pe trei ani. Daca faci socoteala, pe trei ani, cu taxe cu tot, ajungi la vreo 2,3 milioane, iar el ramane liber de contract. Dar la Becali nu se poate sa ramana liber. La Becali semnezi pe cinci ani, ca eu de aia il iau, il vopsesc si il dau cu 4-5 milioane. Si pe De Amorim la fel. Vreau sa-l vopsesc si sa iau 5-6 milioane pe el. Asa fac eu, ii iau cu 500-600.000 si ii dau cu 5-6 milioane”.
Pana sa-i convinga pe cei doi, patronul FCSB vrea sa transfere un atacant strain, recomandat chiar de Mirel Radoi.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
412 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger