AcasăSPORTGigi Becali, "asediat" in vila din Pipera!

Gigi Becali, „asediat” in vila din Pipera!

De ce se tem românii tot mai mult de colindători? Motivele pentru care nu le deschid uşa

Finantatorul echipei Steaua s-a trezit, in aceasta dimineata, luat cu asalt de sute de oameni, veniti sa-l colinde la resedinta sa din Pipera.
Omul de afaceri nu si-a lasat colindatorii sa il astepte si a iesit din casa cu teancuri de bani pentru a-i imparti uratorilor. „M-am obisnuit, asa se intampla in fiecare an. Majoritatea nu vin sa cante, vin sa le dau bani. Si le dau, ii bag in curte si le dau bani. Cam 20.000 de euro ma costa, in fiecare an, colindatorii”, a declarat Gigi Becali. Deoarece erau multi oameni la poarta, seful Stelei si-a chemat cativa prieteni sa il ajute la impartitul banilor. Garzile de corp ale lui Becali abia au facut fata multimii si a fost nevoie de interventia politiei locale pentru a-i tine pe loc pe toti cei ce se imbulzeau sa primeasca bani. Bucuria oamenilor a insemnat un cosmar pentru soferii din zona, pentru ca traficul s-a desfasurat cu dificultate.

Colindat de 800 de oameni in 2010

Anul trecut, aproximativ 800 de persoane s-au strans in fata casei patronului Stelei. Intrebat despre ceea ce ii place la aceasta perioada, omul de afaceri a zis il emotioneaza faptul ca peste tot se aud colinde: „Imi place ca pe unde te duci sunt melodii traditionale cu Hristos”.

Dorinta de 2012: titlul cu Steaua!

Pentru anul viitor, Becali a declarat ca isi doreste ca Steaua sa castige campionatul: „De cand ma scol si pana ma culc imi doresc acelasi lucru: sa castig campionatul cu Steaua. E prima data in viata mea cand vreau ceva. Probabil ca e pacat ca cer asta … ca mi-a dat Dumnezeu atatea. Cer campionatul. Nu pot sa imi mut gandul de la campionat. Si fac in gand tot felul pe planuri”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
739 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger