AcasăSPORTGigi Becali, „ars” de Compagno

Gigi Becali, „ars” de Compagno

Andrea Compagno, „vârful” celor de la FCSB, îi face în ciudă patronului. Nu vrea să plece până când nu termină de luat toți banii. Compagno (27 de ani) a fost anunțat public de către Becali că nu mai este dorit la echipă și de atunci atacantul italian a primit mai multe oferte de a părăsi România. Dar, niciun transfer nu s-a concretizat. De ce?

S-a vorbit despre interes pentru Andrea Compagno din Italia, China, Kazahstan și chiar Arabia Saudită, însă fotbalistul a decis să nu plece de la FCSB, cel puțin până în momentul de față.

Ce plan are Compagno

De transferul său se ocupă Anamaria Prodan, iar impresara a confirmat faptul că fostul golgheter al României s-a opus până în momentul de față unei plecări, chiar dacă nu mai prinde lotul lui Becali. „Ce te face să crezi că nu i-am propus foarte multe oferte până acum? Au fost foarte multe oferte. Deocamdată, le-a respins pe toate. Aşteptăm”, a declarat „Prodanca”.

Italianul știe cum să-și negocieze cariera. E clar că, dacă va continua să nu-i meargă cu fotbalul, va străluci în afaceri. El nu dorește să plece de la FCSB decât în vară, liber de contract. Astfel, poate emite pretenții mult mai mari la următoarea echipă, de la salariu până la bonus pentru semnătură.

Compagno e sigur că Becali nu îi va mai prelungi contractul la vară, deși aceasta ar fi cea mai comodă variantă pentru el, continuând să încaseze 200.000 de euro pe an, fără prea multe bătăi de cap.

„Compagno nu mă mai interesează. Pleacă, nu pleacă, nu mă interesează. Cel mai cuminte om. Nu am avut jucător așa cuminte ca el, și cum se antrenează și tot”, a spus Gigi Becali despre Compagno. Cuminte, cuminte, dar îi „papă” banii lui Becali fără să transpire. La 27 de ani, italianul continuă să încălzească banca de rezerve.

author avatar
Mihail Ioan
931 afisari

2 COMENTARII

  1. Ce credea pușcăriașul că-i mai tare decât mafia italiană?…
    Bravo Antonio!…

  2. Dar i-ați pus o foto lu Becali de zici ca e o fiara..El e antrenor și patron la Echipa la fel cum e și Hagi..Contractele in lumea normala și civilizata trebuie respectate domn Gigi..Oricum nimeni n-a inâelse de ce l-a cumparat pe italian apoi la scurt timp il ține rezerva! La fel a facut și cu Gnohere deși ala inscria meci de meci ,a inceput sa-l țina rezerva, și ala avea fizic de nouar, nu cadea pe jos la orice contact. Și dublura la varf nu avea atunci, și nici acum nu are! E jucaria lui echipa de fotbal in loc de play station..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger