AcasăSPORTGigi Becali antreneaza Steaua!

Gigi Becali antreneaza Steaua!

Inlocuitorul lui Ronny Levy este un tehnician care, in 2007, primea indicatii tactice de la Becali. Pe atunci, Ilie Stan se ocupa de „satelitul” Gloria Buzau.

Ilie Stan aplauda orice stranuta patronul Gigi Becali

Se intampla in timpul unui joc cu Farul, in Crang, din urma cu patru ani, cand Gigi Becali cobora de la tribuna oficiala si, din spatele unui gard aflat langa banca buzoienilor, ii oferea cateva sfaturi tactice antrenorului Gloriei. La finalul acelei partide, Ilie Stan avea sa explice filosofia sa despre fotbal: „Eu fac intotdeauna ce zice patronul”. Gandirea fostului „secund” al lui Anghel Iordanescu nu s-a schimbat peste timp. Ieri, in prima zi ca „principal” al Stelei, Stan a declarat: „Am acceptat sa preiau echipa fara sa stau prea mult pe ganduri. Obiectivul meu este sa-i fac pe baieti sa joace ofensiv si sa urcam in clasament. Voi reusi, sunt sigur, am multa incredere in mine”.
Posesor al unei licente PRO, Ilie Stan este tot ce-i trebuie lui Gigi Becali pentru a-si desavarsi opera: un „yesman” care sa execute ordinele primite prin telefonul lui „Mache”.

Recomandat de Teia Sponte, garantat de Iordanescu

„Anghel Iordanescu mi-a spus ca la Ilie Stan conteaza ordinea si disciplina”, este afirmatia prin care Gigi Becali a recunoscut ca „Generalul” garanteaza pentru fostul sau asistent. Surprinzator, insa, Iordanescu doar a garantat pentru Stan, recomandarea venind din alta parte. Apropiatii latifundiarului sustin ca Teia Sponte este cel care ar fi insistat pentru Ilie Stan. De altfel, ieri dimineata, Teia Sponte l-a insotit pe noul antrenor in cantonamentul de la Mogosoaia.

Ilie nu vrea bani, nu vrea valuta…

Levy si-a aratat limitele pe banca Stelei

Revenirea echipei in Ghencea si alegerea staff-ului tehnic au fost singurele conditii puse de Stan. Daca in privinta legendarei arene situatia ramane neschimbata, Gigi Becali i-a acceptat cealalta doleanta. Astfel, Ilie Stan va fi ajutat la Steaua de Edi Iordanescu, Gabi Margarit si Costica Dumitru. Gabriel Caramarin, Eugen Nae si Michele Bon au fost dati afara.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger