AcasăSPORTGigi Becali, antrenat de Nuțu Cămătaru! Temutul Nuredin Beinur dezvăluie de cine...

Gigi Becali, antrenat de Nuțu Cămătaru! Temutul Nuredin Beinur dezvăluie de cine îi era frică patronului FCSB

sursa foto: sport.ro

Faima, dar și banii pot veni „la pachet” și cu invidii și chiar cu dușmani. Mai mult sau mai puțin de temut.

Numele patronului FCSB Gigi Becali (65 de ani), cunoscut și drept „latifundiarul din Pipera”, revine în atenție, de această dată pe final de 2023. Și ca urmare a declarațiilor unui om de afaceri care a răspuns invitației de a participa la podcastul impresarei de fotbalişti Anamaria Prodan, fostă protagonistă a unui reality-show difuzat la TV. E vorba despre Nuredin Beinur.

Așa s-a aflat ce ar fi decis patronul de la FCSB în urmă cu mai bine de 20 de ani, când s-ar fi temut de un anume personaj.

Nuredin Beinur a povestit cum, în jurul anilor 2000, Gigi Becali l-a rugat pe Nuţu Cămătaru să-l antreneze, deoarece şeful de la FCSB fusese ameninţat cu bătaia de un alt personaj puternic din Bucureşti, potrivit orangesport.ro.

Chiar dacă s-ar fi dezis de Nuţu Cămătaru, patronul FCSB i-ar fi cerut acestuia ajutorul. Ba chiar, povestește afaceristul în podcast, Gigi Becali ar fi fost antrenat de Nuțu Cămătaru, într-un hotel. Antrenamente la saci de box. Și asta pentru că patronul echipei de fotbal s-ar fi temut să nu ia bătaie de la un anumit personaj „din oraș”.

Iată, conform sursei citate, fragmentul de dialog. Cu dezvăluirile făcute de către afacerist Nuredin Beinur în podcastul realizat de impresara din lumea fobalului:

Nuredin Beinur: ”El oricum nu o să recunoască, dar am avut o discuţie telefonică cu el. A spus că nu mai vrea să aibă de-a face cu…”.

Anamaria Prodan: ”Cu interlopi”.

Nuredin Beinur: ”Eu nu sunt interlop. Şi de Nuţu (n.r. – Cămătaru) a zis că nu l-a ajutat, dar Nuţu l-a ajutat mult de tot”.

Anamaria Prodan: ”Enorm”.

Nuredin Beinur: ”Îi aduc eu aminte când făcea antrenament cu el la Marriot. Şi ştie el pentru ce făcea antrenament la saci de box”.

Beinur: „Făcea antrenamente cu Nuţu”

Anamaria Prodan: ”Îi era frică lui Gigi …”.

Nuredin Beinur: ”Râdeam noi atunci de o chestie. Făcea antrenamente cu Nuţu”.

Anamaria Prodan: ”Făcea antrenament atunci pentru că îi era frică să nu-l bată… (n.r. – cel mai probabil Marius Corsicanu din Colentina)”.

Nuredin Beinur: ”Nu mai zice, nu e bine să zici”.

Anamaria Prodan: ”Cineva din oraş”.

Nuredin Beinur: ”Nu mai contează, eram tineri. Sunt oameni care consideră că, dacă au făcut bani, sunt mai presus de oricine. Nimeni nu e mai presus de nimeni niciodată”.

author avatar
Andrei Coman
1.249 afisari

5 COMENTARII

  1. cunoscut și drept „latifundiarul din Pipera”
    -nu e o porecla in sine,
    nea gigi nu are porecla!

  2. Gigi Becali şi-a ratat cariera de actor din cauza lui „Belciug” – GSP
    http://www.gsp.ro › gsp-special › diverse › gigi-becali-si-a-ratat-cariera-de-actor-…
    Gigi Becali şi-a ratat cariera de actor din cauza lui „Belciug” 😀 Patronul Stelei urma să joace într-un film.

    5 aug. 2011 · Gigi Becali a dezvăluit, ieri, că regizorul Nicolaescu i-a propus să joace într-un film: „Mi-a adus scenariul, îi zicea «Ultimul corupt», …

  3. Becali umbla cu 10 namile dupa el, din care vreo 3 erau luptatori de top, si individul asta spune ca obezul ala de Camataru care face infarct la prima basina il antrena pe Becali :)))
    Privilegiul mancatorilor de rahat, niciodata nu li se cere socoteala.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger