AcasăSPORTGigi Becali, acuze grave la adresa lui Arpad Paszkany

Gigi Becali, acuze grave la adresa lui Arpad Paszkany

Gigi Becali, patronul FC Steaua, este convins ca Arpad Paszkany, seful celor de la CFR Cluj, a fost cel care a dorit ca in 2009 sa ajunga in inchisoare.

Patronul FC Steaua Bucuresti, Gigi Becali, a gasit vinovatul in cazul arestarii sale din anul 2009, in procesul legat de sechestrarea hotilor care i-au furat masina, anuntand ca acesta este Arpad Paszkany, seful clubului CFR Cluj.

„Am fost bagat la inchisoare din ordinul ungurilor. E o mare rusine pentru neamul romanesc. Din ordinul lor, celor de la CFR, prin maghiari… Asa am ajuns la inchisoare! Bravo lor, ungurilor! Si rusine romanilor ca s-a ajuns in situatia asta. Daca-i puneau lui catusele, cred ca baga capul in pamant”, a spus Gigi Becali la GSP TV.

Patronul stelist a prezentat si motivul arestarii sale, anuntand ca totul s-a produs din cauza lui Arpad Paszkany, care era invidios pe succesul pe care il are Gigi Becali.

El sa stie un lucru! Niciodata nu se va compara cu mine! Nici el, nici neamul lui! Eu am facut niste lucruri pe care nu le va reusi. E invidios pe mine!”, a mai spus Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera a stat in inchisoare in perioada 2 – 17 aprilie 2009, in cazul dosarului legat de sechestrarea hotilor care i-au furat masina. Gigi Becali a fost eliberat dupa ce a fost gasit nevinovat.

author avatar
Ionut Zgimbau
555 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger