AcasăSPORTGigi Becali, acuzat ca a plagiat cartea „Muntele Athos, patria ortodoxiei”

Gigi Becali, acuzat ca a plagiat cartea „Muntele Athos, patria ortodoxiei”

Gigi Becali este banuit ca nu ar fi el autorul cartii „Muntele Athos, Patria Ortodoxiei”

Patronul clubului Steaua nu se poate tine departe de probleme nici macar la inchisoare. Ultima isprava este legata de cartea „Muntele Athos, Patria Ortodoxiei”.

Gigi Becali este banuit ca nu ar fi el autorul cartii „Muntele Athos, Patria Ortodoxiei”

Gigi Becali este anchetat de o comisie a Admninistratiei Nationale a Penitenciarelor cu privire la lucrarea scrisa in toamna. Exista suspiciuni ca latifundiarul din Pipera ar fi plagiat cartea „Muntele Athos, Patria Ortodoxiei”. Saptamana trecuta, Becali a fost chestionat de o comisie deplasata special pentru acest caz la Poarta Alba. Patronului FC Steaua i s-au pus intrebari cu privire la pasaje din cartea, totul spre a se putea demonstra acuzatia de plagiat. In cazul in care va fi gasit vinovat, Gigi Becali risca o noua condamnare, deoarece, mai nou, plagiere este considerata o infractiune, conform Codului Penal.
Chestionata in legatura cu aceasta acuzatie, mama omului de afaceri, Alexandrina Becali, a declarat ca fiul sau este autorul de drept al cartii
Muntele Athos, Patria Ortodoxiei”: „Bineinteles ca Gigi a scris cartea. Toata cartea e scrisa de el. Nu a fost la muntele Athos? Nu l-ati vazut? Gigi e mai destept ca toti. Cum sa nu fie cartea scrisa de el? Asta e culmea! Nu au ce sa mai faca si vor sa se ia iar de el!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
636 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger