AcasăSPORTGigi Becali a pus ochii pe drepturile TV

Gigi Becali a pus ochii pe drepturile TV

Gigi Becali, patronului clubului Steaua Bucuresti, a anuntat ca este dispus sa cumpere el drepturile de televizare a meciurilor din Liga I.

Prezent la Adunarea Generala a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) in care s-a discutat despre drepturile de televizare a meciurilor din Liga I, Gigi Becali, patronul Stelei, a afirmat ca el este foarte interesat de banii pe care cluburile ar urma sa le incaseze din cedarea celor sase pachete de meciuri nevandute pentru perioada 2011-2014.

Adunarea Generala a LPF a decis ca pretul minim solicitat pentru cele sase pachete de meciuri sa fie de 45 de milioane de euro, plus TVA, iar Gigi Becali a afirmat ca ar fi dispus sa achiztioneze el pachetele. Totusi, patronul clubului Steaua nu a precizat daca urmeaza sa-si faca el post de televiziune sau va negocia mai departe cedarea pachetelor catre alte posturi de televiziune.

Firmele interesate sa achiztioneze drepturile tv pentru cele sase pachete de meciuri nevandute vor face oferte pana luni, 27 iunie, cand va fi anuntata oficial destinatia acestora. Exista posibilitatea si ca pachetele sa ramana nevandute in cazul in care nicio televiziune nu scoate din cont cel putin 45 de milioane de euro plus TVA.

Dumitru Dragomir a anuntat ca a primit o oferta de 37 de milioane de euro, plus TVA, cel mai probabil din partea Digi Sport, dar ca oficialii cluburilor din Liga I nu au fost de acord cu aceasta oferta. Acestia l-au banuit pe Mitica Dragomir de blat cu postul de televiziune respectiv.

author avatar
Cristi Ionita
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger