AcasăSPORTGigi Becali a platit 2 miliarde pentru un teren "masa de biliard"!

Gigi Becali a platit 2 miliarde pentru un teren „masa de biliard”!

Finantatorul Stelei n-a mai asteptat ca Primaria Capitalei – proprietara stadionului – sa rezolve intr-un fel problema terenului de joc de pe „National Arena” si a schimbat gazonul pe banii sai!

Gazonul de pe "National Arena" l-a scos din minti pe Gigi Becali

S-a simtit umilit la meciul cu Ajax, cand olandezii faceau glume pe seama musuroaielor aparute pe „National Arena”, iar joi seara nu mai vrea sa traiasca aceleasi sentimente.

Afland ca sunt din nou probleme cu suprafata de joc, Gigi Becali i-a cerut lui Valeriu Argaseala sa gaseasca urgent o firma capabila sa inlocuiasca gazonul pana vin englezii la Bucuresti. Luni seara, un astfel de furnizor din Ardeal a promis ca va face „masa de biliard” pe „National Arena”, iar ieri dimineata, 400 de metri patrati de iarba asezata sub forma de role soseau cu tirurile in Capitala. Intreaga operatiune s-a desfasurat sub supravegherea oficialilor clubului Steaua, o atentie speciala fiind acordata zonelor din fata portilor si de pe marginile terenului. Pretul platit de Steaua: 50.000 de euro, adica putin peste doua miliarde de lei vechi.

Gazon schimbat de cinci ori

Desi inaugurat de nici doi ani, terenul de pe „National Arena” a fost schimbat de cinci ori pana acum. Prima data, gazonul a cedat chiar la meciul de deschidere, Romania – Franta, din 6 septembrie 2011. Apoi, constructorul arenei a contractat firma olandeza „Hendriks-Graszoden” pentru un gazon nou, insa si acesta a trebuit inlocuit cu ocazia finalei Cupei UEFA (9 mai 2012). Cea de-a patra reparatie s-a produs in septembrie, chiar inainte de partida Romaniei cu Andorra, din preliminariile Cupei Mondiale. Din banii sai, Gigi Becali l-a schimbat pentru a cincea oara!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
533 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger