AcasăSPORTGigi Becali a pierdut Steaua Bucuresti

Gigi Becali a pierdut Steaua Bucuresti

De luni bune, de cand a fost incarcerat, Gigi Becali incaseaza lovitura dupa lovitura, iar ultima s-ar putea sa-i fie fatala, in conditiile in care afaceristul nu poate riposta.

Problemele de sanatate il afecteaza din ce in ce mai tare, iar Becali, cu lacrimi in ochi, priveste, din spatele gratiilor, cum imperiul construit de el in ani de zile se destrama.

Afaceristul a pierdut dreptul de a folosi denumirea de Steaua Bucuresti. Dreptul de a folosi denumirea Steaua Bucuresti a expirat, iar subalternii lui Becali, in lipsa patronului, nu au reusit sa se mobilizeze si sa solicite prelungirea acordului la OSIM.

In aceste conditii, reprezentantii Clubului Sportiv Steaua Bucuresti au depus o cerere in acest sens, prin generalul George Boroi. Conform fanatik.ro, cei de la CS Steaua vor sa-l lase pe Becali fara echipa. Teoretic, oamenii afaceristului au, inca, prima optiune, dar ei trebuie sa respecte numeroase conditii.

In plus, George Boroi a anuntat, conform sursei amintite, ca vrea sa-l lase pe Becali si fara sigla. „Cei de la clubul de fotbal folosesc vechea sigla, care apartine Armatei, doar ca i-au adaugat cele doua stelute, care reprezinta castigarea a cel putin 20 de titluri de campioana. Nu tine modificarea asta. Nu ne pot pacali. Daca vor sa utilizeze emblema si denumirea, sa vina la negocieri cu noi. Dar ei nu vor! Asa ca e posibil sa ne intalnim in instanta” a fost mesajul razboinic transmis de George Boroi.

author avatar
Cristi Ionita
902 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger