AcasăRecomandariGigi Becali a pierdut 251 de milioane de euro in doi ani!

Gigi Becali a pierdut 251 de milioane de euro in doi ani!

Patronul clubului Steaua Bucuresti a coborat pe locul 76 in topul celor mai bogati oameni din Romania, avand o avere estimata la numai 49 de milioane de euro.

Becali a trebuit sa-si scoata la mezat inclusiv palatul din Aleea Alexandru

Reculul este unul senzational, afaceristul pierzand peste 20 de milioane de euro lunar in ultimii doi ani. In 2012, Becali era intre primii 10 cei mai bogati romani, cu o avere de 300 de milioane de euro, insa pentru el au inceput belele. A fost gasit vinovat in mai multe dosare penale si condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare, iar din luna mai a anului trecut se afla dupa gratii. Miscarea i-a fost fatala. ANAF i-a pus sechestru asigurator pe terenuri estimate la 40 de milioane de euro, pentru a recupera prejudiciul creat prin schimbul de terenuri cu MApN-ul, si pe bunuri in valoare de 11,7 milioane de euro, pentru a recupera datoriile pe care AFC Steaua le are catre stat. Exista informatii si ca afaceristul a pierdut o caruta de bani, cel putin cate un milion de euro de caciula, cu avocatii care l-au reprezentat. Si a avut o multime de aparatori, Bogdan Barbuceanu, Mihaela Olaru, Bogdan Vlad si Pavel Abraham fiind doar patru dintre ei.

Record: Ahmetov, 8,1 miliarde de dolari pierdute intr-un an

Lucescu tine Sahtiorul la inaltime, in ciuda problemelor avute de Ahmetov

Si Rinat Ahmetov, patronul echipei Sahtior Donetk, sufera, financiar vorbind. Desi echipa antrenata de Mircea Lucescu este aproape calificata in optimile de finala ale UEFA Champions League, boss-ul ucrainean a pierdut 8,1 miliarde de dolari fata de anul trecut, conform unui clasament de specialitate. Conflictul armat din estul Ucrainei l-a costat scump. Cunoscut drept un sustinator al fostului presedinte, Viktor Ianukovici, Ahmetov a intrat in atentia actualei puteri, care l-a acuzat de subminarea economiei nationale, coruptie si atingeri aduse drepturilor omului. Multe dintre conturile sale au fost inghetate, unele chiar la solicitarea Uniunii Europene, iar bombardamentele din Donetk i-au provocat pagube insemnate.

author avatar
Cristi Ionita
1.064 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger