AcasăSPORTGigi Becali a mai dat un atac la Ghencea!

Gigi Becali a mai dat un atac la Ghencea!

Finantatorul ros-albastrilor a facut din nou o propunere MApN-ului pentru concesionarea stadionului Steaua in care a prezentat un plan de reabilitare a arenei.

SPERIAT Gigi Becali nu putut da curs ofertei de reabilitare a stadionului Steaua

Gigi Becali a incercat sa forteze mana generalilor care au in “grija” stadionul pe care Steaua a cunoscut cele mai mari succese si venit cu o noua propunere. El doreste concesionarea arenei pe 49 de ani si promite investitii masive in infrastructura, care sa rivalzeze cu cele de la National Arena sau Cluj Arena. La sfatul lui Gica Hagi, Becali a vorbit cu o firma de specialitate din Germania care sa vina cu un plan de modernizare.

Patronul Stelei mai incercase acest lucru si in 2006 cand a pus pe masa tratativelor o investitie de 20 de milioane de euro pentru marirea capacitatii stadionului cu 20.000 de locuri in schimbul concesionarii. Negocierile s-au oprit atunci din cauza ca tot o firma germana a cerut peste 50.000.000 de euro, iar latifundiarul din Pipera a renuntat la idee. Nici acum lucrurile nu vor avea finalitate, deoarece nemtii contactati pentru lucrari au trimis un raspuns greu de digerat: 130.000.000 de euro! Gigi Becali a spus pas si cauta o alta metoda de a reveni in Ghencea, pentru a-i face pe plac nasului sau, Gheorghe Hagi. “Stadionul trebuie modernizat. Trebuie sa se bage bani grei pentru ca arena sa arate bine. Si copiii trebuie sa aiba conditii. Casa Stelei este Ghencea” , a declarat Hagi.

SURGHIUN Steaua nu a mai jucat in Ghencea de pe 16 mai 2011

 

author avatar
Sebastian Stan
1.073 afisari

1 COMENTARIU

  1. ciobanu risipitor va claca pina la urma de ce insista sa concesioneze terenurile stelei ba nene acolo sint bani multi si gloaba asta de cioban stie de ce vrea sa ii mai pacaleasca o data sper ca, generali sa nu mai puna botu ca vezi doamne e casa stelei miciuni asta a facut din steaua bordelu lui asa sa plateasca daca vera sa joace acolo si fara concesionari ca ca asta se face stapin pe ce pune mana hu hu berbecule ai furat destul la munca

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger