AcasăSPORTGigi Becali a făcut accident de maşină, cu bolidul de 500.000 euro....

Gigi Becali a făcut accident de maşină, cu bolidul de 500.000 euro. Cum se simte patronul de la FCSB?

Gigi Becali a fost implicat într-un accident de maşină, vineri. Omul de afaceri se afla la bordul unui Rolls Royce Ghost Black Badge. 

Mașina finanțatorului de la FCSB a fost avariată ușor în zona din spate, de către o şoferiţă care, probabil, n-a păstrat distanţa regulamentară.

Nu s-a dat jos din maşină

Gigi Becali nici măcar nu s-a dat jos din maşină. Femeia a coborât însă și a mers la geamul bolidului patronului de la FCSB. Becali nu a fost afectat de incidentul petrecut în zona Gorjului, din Bucureşti.

Latifundiarul din Pipera se afla la volanul unui Rolls-Royce Ghost Black Badge, n valoare de 500 de mii de euro. Mașina lui Gigi Becali are un motor V12 de 6,8 litri și 591 de cai putere. Mașina prinde o viteză maximă de 250 de kilometri pe oră.

„E împrumutată, uite numărul. E un exercițiu pentru voi. E împrumutată din familie. E test drive, nu mă pricep la mașini. I-a plăcut, probabil o să-și achiziționeze una”, spunea Mihai Stoica despre noul bolid al lui Gigi Becali, în august.

author avatar
Andrei Ștefan
868 afisari

10 COMENTARII

  1. Titlu de rahat ”Gigi Becali a făcut accident de mașină.” Alooo, ziariștii lui pește păjit, accidentul a fost făcut de o soferiță neatentă. Probabil vroia să vadă ce marcă de mașină este în fața ei și …. ghinion. Gigi Becali a fost implicat într-un accident, nu el l-a produs.

  2. „Gigi Becali a făcut accident” . Înseamnă că șoferița care a intrat în spatele lui este cea accidentată, așa înțeleg din titlul acestui articol. Cum e asta, ești în staționare, intră unul în tine și tot tu ai făcut accident ?

  3. Sarlatanul Jiji se simte si este asa cum s-a nascut, adica prost gramada !! Forza stapane, hai ca poti mai mult !! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger