AcasăSPORTGigi Becali a dezvăluit MOTIVUL pentru care Simonei Halep n-ar trebui să-i...

Gigi Becali a dezvăluit MOTIVUL pentru care Simonei Halep n-ar trebui să-i pese de scandalul de dopaj

gigi-becali

Patronul FCSB a avut şi el o reacţie în scandalul de dopaj al Simonei Halep. Reamintim că sportiva noastră a fost testată pozitiv la US Open și suspendată provizoriu din tenis.

Omul de afaceri a „jucat” cartea câştigurilor financiare. I-a amintit jucătoarei de tenis că ar trebui să-i pese doar de banii câştigaţi din tenis.

Becali ştie că e o cantitate mică

Gigi Becali a precizat că Simona Halep ar trebui să se gândească doar la banii pe care i-a obţinut în carieră.

Ce-i face? Îi ia titlurile? Îi ia banii? Nu îi ia banii, nu? Atunci, hai la vedere, dacă nu îi ia bani, să fie sănătoși cu substanțele lor, cu toți. Ea a făcut milioane a făcut 30-40 de milioane.

E o cantitate mică (ce s-a găsit la Simona Halep – n.r.). Nu mă bag în asta, că nu mă pricep. Cine se pricepe să se bage. Eu nu știu despre asta, așa că nu pot vorbi.

Ce contracte pierde? La revedere! Ea a făcut zeci de milioane din tenis: a făcut 30-40 de milioane.

Înțeleg că e o substanță de-asta… nu multă, în cantitate mică. Se găsește și în medicamente, dar nu mă bag că nu mă pricep. Cine se pricepe, să se bage. Eu nu știu despre asta așa că nu vorbesc ce nu știu”, a spus Gigi Becali pentru Antena 3.

Roxadustat nu se găsește în România

O farmacistă a afirmat că în România nu se găsesc medicamente care să conțină substanța activă roxadustat, cea la care a fost depistată pozitiv Simona Halep.

Roxadustat este o substanţă sintetică, în mod normal nu se regăseşte în natură, în produse comerciale care sunt comestibile. Deci trebuie să fie doar prin administrarea medicamentului.

Este un medicament care, în mod normal, în Europa este autorizat. Dar în România nu se găseşte.

Stimulează producţia de eritropoietină. În mod normal, persoanele care au probleme cu rinichii nu sintetizează suficient eritropoietina.

La noi în ţară există eritropoietină şi sunt foarte mulţi sportivi care folosesc fiole ca să crească anduranţa la efort”, a spus farmacista Beatrice Speteanu pentru news.ro.

author avatar
Andrei Ștefan
560 afisari

9 COMENTARII

  1. Asa-i ”SFANTULE”, doar banii conteaza sar, conform cartii care doar o porti dar n-ai citit-o, banul e ochiul lui ”uciga-l toaca”, asa caaaa… mai usor cu pianul pe scari…

    • Domnule Becali stii cand te-am arestat ptr specula cu branza?Ne promiteai cate o putina. Si eram 3. Ai luat 4 ani cu suspendare! Mi-a placut cand te dadeai dur. Ti-am ars 2 bastoane pe spate si aic facut pipi pe tine. Lepadatura!

  2. ” dacă nu îi ia bani, să fie sănătoși cu substanțele lor, cu toți. ”
    -nu,pana si gigi stie,
    se spune:
    ASA SA-I AJUTE DUMNEZEU!

  3. De ce il mai publicati pe acest individ ,needucat , redus mintal ce ne face de ras in lume ??? A ti vazut ce a scris acum presa belgiana despre acest individ execrabil !!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger