AcasăSPORTGigi Becali a decis direct din inchisoare! In jurul lui Dodel se...

Gigi Becali a decis direct din inchisoare! In jurul lui Dodel se formeaza o noua echipa la Steaua!

Aflat dupa gratii de luni bune, Gigi Becali continua sa se implice activ in evolutia Stelei si a luat o noua decizie extrem de importanta.

Concret, afaceristul si-a dat seama ca Steaua are nevoie de un nou inceput, astfel ca, din vara acestui an, trupa din Ghencea va fi remaniata in mare masura.

Gigi Becali a decis jucatorul in jurul caruia va fi construita noua echipa, iar acesta este nimeni altul decat mijlocasul Cristi „Dodel” Tanase.

Tanase si-a prelungit contractul cu Steaua pana in vara lui 2018, urmand sa incaseze un salariu de 300.000 de euro pe sezon, fara prime sau bonusuri.

Iar dovada clara ca Tanase va fi liderul Stelei este ca Gigi Becali nu a vrut sa onoreze solicitarile altor doi fotbalisti de top, Ciprian Tatarusanu si Alexandru Bourceanu, care au ajuns si ei in ultimele luni de contract si vor pleca gratis in vara.

In acest moment, Tatarusanu si Bourceanu au sanse importante sa ajunga la pachet in Serie A, la Fiorentina. Gruparea din Firenze este pe locul 4 in Serie A, la numai trei puncte de Napoli, locul 3. Iar o eventuala participare in preliminariile Ligii Campionilor ar insemna ca Fiorentina are mare nevoie de fotbalisti cu experienta in aceasta competitie, fotbalisti precum Bourceanu si Tatarusanu care au avantajul ca pot veni si gratis.

author avatar
Cristi Ionita
454 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger