AcasăSPORTGigi Becali a decis din inchisoare. El va fi noul sef al...

Gigi Becali a decis din inchisoare. El va fi noul sef al Stelei!

Cu cei mai importanti sefi dupa gratii, Gigi Becali si Mihai Stoica, si in pericol sa piarda mai multi jucatori de baza, Steaua este in cautarea unei noi identitati din vara.

Iar patronul trupei din Ghencea, desi aflat la Penitenciarul Poarta Alba, a stabilit cine trebuie sa fie noul sef al Stelei si noua imagine a clubului.

Conform fanatik.ro, Gigi Becali il va instala pe fostul international Daniel Prodan in fruntea Stelei, cel mai probabil pe postul de presedinte, Didi urmand sa-l inlocuiasca pe Valeriu Argaseala. Acesta din urma va fi retrogradat sau chiar dat afara, fiind gasit drept principalul vinovat pentru faptul ca nu a reusit sa scape de mijlocasul Adrian Cristea.

Becali si-a motivat alegerea fiind impresionat de modul in care Daniel Prodan i-a tinut piept lui Razvan Burleanu, noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, intr-un duel al declaratiilor.

Prodan nu a confirmat inca transferul la Steaua, pentru ca inca ocupa o functie importanta in organigrama FRF, dar fostul international a precizat ca „daca ma taiati la vene, o sa vedeti ca-mi curge sange ros-albastru”.

Daniel Prodan (42 de ani) a jucat cinci ani la Steaua si a adunat 54 de selectii la echipa nationala. S-a retras din activitate in 2006, iar de atunci a ocupat mai multe posturi in cadrul FRF.

author avatar
Cristi Ionita
217 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger