AcasăSPORTGigi Becali a dat comanda speciala din inchisoare: Lesa si botnita pentru...

Gigi Becali a dat comanda speciala din inchisoare: Lesa si botnita pentru MM Stoica

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, risca sa devina, iar, o persoana non-grata in Ghencea, oficialii campioanei fiind nemultumiti de derapajele acestuia.

Mihai Stoica nu se da in laturi de la nimic cand e vorba de interes
Gigi Becali vrea sa-l tina din scurt pe manager

Remarcat pentru modul in care functioneaza precum o lianta intre fotbalistii si conducatorii clubului la care activeaza, Mihai Stoica plateste, adesea, tribut pentru comportamentul sau vulcanic. Exasperati de euforia nesabuita a lui MM, oficialii Stelei s-au plans patronului Gigi Becali ca managerul general strica imaginea clubului, iar acesta a trasat imediat ordine prin care sa-l puna la respect pe Stoica. Conform ziare.com, Mihai Stoica a fost interzis de la negocierile purtate cu reprezentantii altor cluburi sau cu jucatori. In aceste conditii, Becali l-a mandatat pe Victor Becali, varul sau, sa “rezolve” aducerea brazilianului Wesley Lopes, de la Al Hilal. Acesta a inceput deja negocierile cu Lucian Marinescu, impresarul jucatorului, dar afacerea nu este una ieftina pentru Steaua. Jucatorul vrea 500.000 de euro pe sezon, 300.000 de euro prima de instalare si bonusuri de performanta. In plus, Steaua trebuie sa si plateasca o suma consistenta in contul transferului jucatorului, Wesley despartindu-se de Al Hilal in urma unei ruperi unilaterale de contract.

Anamaria Prodan ii cauta echipa lui Latovlevici

MM Stoica pierde teren si in fata sexy-impresarei Anamaria Prodan. Aceasta a fost mandatata de Gigi Becali sa-i gaseasca echipa lui Iasmin Latovlevici. Fundasul stanga a fost curtat de AS Roma, dar negocierile s-au impotmolit. Cel mai probabil, internationalul roman va pleca la iarna, in locul sau urmand a veni Guilherme Sitya, de la Petrolul Ploiesti. Patronul Stelei este increzator ca Latovlevici va avea evolutii bune in grupele UEFA Champions League si isi va mari cota, urmand a fi vandut pe o suma consistenta.

Managerul isi plateste singur amenzile

Gigi Becali l-a luat in colimator pe Mihai Stoica inca din momentul in care acesta si-a facut de cap la derby-ul cu Dinamo. Atunci, MM a incitat, calcand in picioare un steag al adversarilor, si s-a luat la bataie cu un oficial al “cainilor”. A fost suspendat pentru patru luni si amendat cu 16.000 de lei, iar Gigi Becali i-a transmis ca trebuie sa-si plateasca singur amenzile de acum inainte. Ultimele mutari din Ghencea arata ca intre cele doua parti s-ar putea produce o ruptura, nefiind prima data cand Mihai Stoica este inlaturat din Ghencea din cauza caracterului sau vulcanic.

author avatar
Cristi Ionita
676 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger