AcasăSPORTGigi Becali a comis-o: l-a scos din sarite pe comandantul Penitenciarului Poarta...

Gigi Becali a comis-o: l-a scos din sarite pe comandantul Penitenciarului Poarta Alba!

Gigi Becali trebuie sa dea explicatii pentru circul facut luni

Patronul clubului Steaua a primit, luni, o permisie de 24 de ore, pentru a-si vizita familia, dar a preferat mai degraba sa dea interviuri la televiziuni.

Gigi Becali trebuie sa dea explicatii pentru circul facut luni

Modul in care Becali a inteles sa-si foloseasca putinul timp liber n-a fost pe placul comandantului Penitenciarului Poarta Alba. Ahtiat dupa publicitate, finantatorul campioanei s-a dat in spectacol la televizor, vorbind despre politica, gratiere, fotbal, justitie, smechereala, un circ ieftin care nu a fost gustat de „sefii” din judetul Constanta. Intr-o declaratie acordata „fanatik.ro”, Gabriel Botezan, purtatorul de cuvint al puscariei de la Poarta Alba, acolo unde este incarcerat Gigi Becali, a anuntat ca latifundiarul va fi face subiectul unei anchete interne. „Domnul Becali nu avea voie sa faca tot ce a facut in cele 24 de ore in care a fost liber. Dansul trebuia sa se duca in liniste acasa, sa-si vada familia in liniste, sa se prezinte cu documentul de eliberare provizorie la Politia de care apartine si sa se prezinte la penitenciar la ora stabilita de conducere. Din pacate, dansul a respectat doar ora la care s-a prezentat la penitenciar si faptul ca s-a dus cu documentul la Politie. In rest, a incalcat toate regulile unui detinut care iese pentru 24 de ore in permisie. Nu avea voie sa dea declaratiile respective, cu iz politic si asa mai departe. Insa este responsabil pentru faptele pe care le face. Totodata, nici sa intre la telefon, in emisiunile televizate, nu avea voie. Normal ca domnul comandant al Penitenciarului a aflat de declaratiile sale , deoarece acestea au fost date aproape toata ziua la televizor. In zile urmatoare, domnului Becali i se va comunica decizia conducerii in legatura cu aceste fapte”, a declarat Botezan.
Din cate se pare, cel mai grav lucru care i se poate intampla lui Gigi Becali este retragerea dreptului de a munci in libertate, la clubul Viitorul Constanta.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
272 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger