AcasăSPORTGigi Becali a “comandat” la restaurant branza si lapte de oaie aduse...

Gigi Becali a “comandat” la restaurant branza si lapte de oaie aduse de acasa

Fie ca „evolueaza” acasa sau in deplasare, finantatorul Stelei, Gigi Becali, nu concepe nicio masa fara specialitatiile din lapte sau carne de oaie „personalizate”.

Gigi, "in slujba crucii si a zerului romanesc"

Din alimentatia lui Gigi Becali nu lipsesc niciodata branza, iaurtul sau carnea de oaie. Daca la restaurantele din Bucuresti, acesta accepta si altceva decat productia proprie, pentru ultimele escapade la Marea Neagra, finantatorul Stelei a venit cu „hrana speciala” de acasa. In ultimele doua mini-vacante, Gigi a testat plaja de la Mamaia, unde s-a cazat la hotelul nasului sau, Gica Hagi. La „Iaki”, el a fost insotit de aghiotantul Lutu, care a avut grija ca la fiecare masa patronul sa aiba la dispozitie branza si iaurt de oaie de la microferma din Pipera.

Evident, patronul Stelei consuma produse oferite de ovine care se pricep doar la fotbal

Ceilalti turisti de la „Iaki” si-au dat coate vazandu-l pe Gigi cu cata pofta consuma la masa branza si lapte de oaie – „servite” direct din caserola, respectiv sticla de plastic – dar finantatorului putin i-a pasat. Pe langa produsele lactate, Gigi Becali a devorat cu rapacitate si pastrama de oaie facuta la gratar, pregatita de bucatarii hotelului si servita direct pe plaja. Latifundiarul s-a laudat ca stie sa pregateasca aceasta delicatesa in mai multe moduri si se ocupa personal de prepararea ei, atunci cand ia masa la Palatul din Aleea Alexandru ori acasa, la vila din Pipera.

Proprietatile laptelui de oaie

Hotelul Iaki din Mamaia este detinut de "nasul" Gica Hagi

Putini stiu ca laptele ovinelor prezinta in compozitia lui un continut de vitamine si minerale mai mare decat cel de vaca sau de capra, avand cele mai multe proteine. Produsele lactate provenite de la oi sunt mai bogate in grasimi sau vitaminele B1, B2, B3, B5, B6, B12 sau H. Cu toate ca branza facut din acest tip de lapte (Roquefort, Pecorino sau feta) este des consumata, nu acelasi lucru se poate spune si despre laptele de oaie.

Sursa din spatele casei

Vedere din restaurantul Hotelului Iaki

Pe cei 3000 de metri patrati din spatele vilei sale din Pipera, patronul „ros-albastrilor” a amenajat un grajd unde are grija cu mare atentie de o turma de 40 de oi si o vaca. Gigi Becali se ocupa de productia de iaurt si branza pentru familie, explicand ca cea mai mare pasiune a sa este de a avea grija de mioarele lui.

Gigi Becali este mai mult decat spontan cand este vorba de a savura o pastrama sau o branza buna fiind gata sa o serveasca oriunde:

·       In 2005 a facut gratar cu pastrama de oaie in balconul biroului sau de la Hotelul Marriott, gestul ducand ulterior la  evacuarea din stabiliment.

·       De fiecare data cand intra intr-un cazino din Bucuresti, meniul sau este compus din branza de oaie si ceapa.

·       La restaurantul din Bruxelles unde activeaza ca europalamentar nu poate renunta la branza, ceapa si rosii.

·       A fost surprins de paparazzi pe terasa unui restaurant luxos din Bucuresti cand stingea branza cu sampanie Mumm.

·       A infulecat pastrama de oaie pe plaja exclusivista a Ralucai Sandu din Mamaia.

·       A mancat iaurt cu mana din acelasi borcan cu Cozmin Gusa.

author avatar
Sebastian Stan
3.575 afisari

8 COMENTARII

  1. „utupanul”tot utupan ramine!!!!restul nu conteaza!zi gegel becali si…trage apa!!!!!!

  2. abia astept sa-l vad din nou cu oile pe izlaz … dupa definitivarea dosarelor ce le are……

  3. machidonii sunt ultra conservatori aproape habotnici. asta e si incult si ne educat, unpic prostatec di degenertat. astia se intre ei sa nu piarda cumva gazdusagul. niste inapoiati cu multi bani. in rest nimic nou sub soare,

  4. Un badaran, un incult si un prost care vrea sa impresioneze. Este o rusine nationala.

  5. sa nu uitam ca a ajuns europarlamentar ca sa scape de puscarie, gratie lui corneliu vadim tudor. cred ca si dracul si-a facut cruce cand l-a vazut pe Bruxeles pe acest badaran incorigibil. de ce ne mai miram cand europa se uita la noi cu gaura cu…lui?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger