AcasăRecomandariGigi Becali: „Nu-mi pare rau de Galca”

Gigi Becali: „Nu-mi pare rau de Galca”

A reusit sa castige toate trofeele puse in joc in Romania, dar pentru Gigi Becali asta nu are nicio importanta. Costel Galca este deja istorie, viitorul Stelei va fi construit de Mirel Radoi.

Becali îi face cu mâna lui Gâlcă și renunță la el cu zâmbetul pe buze

Imediat dupa victoria cu Universitatea Cluj, 3-0 in finala Cupei Romaniei, Becali l-a pus la colt pe Galca. Intrebat daca regreta despartirea de antrenorul care a realizat tripla, latifundiarul a raspuns: „Nu-mi pare rau de Galca, de ce sa-mi para rau? La fotbal nu este cu parutul rau. E vorba de contract. Cand expira contractul, salutare! Ii dau cat scrie si …la revedere! Eu sunt corect, dau banii. Pentru ce vreau eu sa fac la Steaua, trebuie altceva, trebuie disciplina de fier, iar asta va face Mirel Radoi”. Pentru Becali, aducerea lui Galca a fost un experiment reusit, „eu zic ca ne-am ajutat reciproc”. Din cate se pare, fostul international va semna cu Al Wahda, din Golf, pe un salariu anual de aproape 1,5 milioane de dolari. „Nu ascund nimic. Vom vedea ce va fi, totul depinde de ce proiect are clubul respectiv, daca avem aceleasi idei. Eu ii urez succes lui Mirel Radoi, a acumulat experienta ca jucator si asta e foarte important pentru un antrenor”.
Ca o dovada ca nu s-a schimbat catusi de putin, Gigi a explicat in termeni „becalieni” ce inseamna cucerirea celor trei trofee (campionat, Cupa Ligii, Cupa Romaniei): „Stai in puscarie si, pac, 30 de milioane! Eu stateam in puscarie si, pac, veneau banii din Liga Campionilor. Imi fac cruce si iar imi da Hristos campionatul! Iar imi da 30 de milioane”.

Radoi, obligat sa castige titlul la 20 de puncte distanta

Nasul Gigi Becali nu se fereste sa puna presiune pe finul Mirel Radoi inca dinainte de semnarea contractului. Din declaratiile sale, finantatorul Stelei da de inteles ca Radoi trebuie sa castige titlul la pas, nu cu emotii, in ultima etapa de campionat. „Eu vreau sa castig campionatul la 20 de puncte avans de locul 2. De acum o sa ma gandesc si la primavara Ligii Campionilor”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
540 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger