AcasăSPORTGigi Becali: „Multumesc celor care m-au bagat la inchisoare!”

Gigi Becali: „Multumesc celor care m-au bagat la inchisoare!”

Becali nu considera pedeapsa perioada petrecuta in inchisoare

In fata instantei Tribunalului Constanta, unde ieri s-a judecat cererea sa de eliberare conditionata, Gigi Becali a declarat ca inchisoarea a reprezentat cea mai folositoare perioada din viata sa.

Becali nu considera pedeapsa perioada petrecuta in inchisoare

Tribunalul Constanta a judecat contestatia procurorilor DNA la decizia din 6 martie a Judecatoriei Medgidia de eliberare conditionata, instanta ramanand in pronuntare. Procurorul anticoruptie le-a spus magistratilor ca Gigi Becali nu poate beneficia de aceasta masura deoarece cartile scrise de el nu sunt lucrari stiintifice. „Pentru a castiga 30 de zile de libertate, trebuie sa publice lucrari stiintifice, dar lucrarile sale nu sunt de aceasta natura pentru ca nu reprezinta rezultatul unei cercetari stiintifice (…) E notorie ideea ca a avut un regim favorizat la Academia «Gheorghe Hagi», au fost suspiciuni ca nu a efectuat munca prestata”.
In cuvantul sau, Becali a spus ca multumeste magistratilor ca l-au condamnat pentru ca perioada de detentie a fost cea mai folositoare din viata sa: „Multumesc judecatorilor si procurorilor care m-au condamnat pentru ca eu consider ca cea mai folositoare perioada din viata mea au fost cei doi ani de inchisoare. Mantuirea e cel mai important lucru pentru mine si am invatat ce inseamna mantuirea in inchisoare”. Patronul Stelei a tinut sa explice si cum a scris cele doua carti pe care el le considera lucrari stiintifice: „Sunt scrise cu inima, cu suflet, cu sange. Ma trezeam la 2 noaptea din somn si notam o idee. Eu nu am scris carti de 20 de pagini, de dragul de a scadea din pedeapsa, asa cum fac unii. Daca o carte este editata, este lucrare stiintifica, asa zice legea”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger