AcasăSPORTGigi a decis lista UEFA!

Gigi a decis lista UEFA!

Gigi Becali

Patronul „ros-albastrilor” a hotarat cine va intra pe cele trei locuri disponibile de pe lista UEFA. Acestia sunt Chiriches, Chipciu si Tiberiu Balan.

Gigi Becali taie si spanzura la Steaua

Finantatorul Stelei a anuntat pe cine se va baza, dintre cei cinci fotbalisti transferati in aceasta iarna, in dubla cu Twente Enschede. „Pe Chiriches trebuie sa-l promovez, de Chipciu avem nevoie in banda si al treilea este Tibi Balan, pentru ca avem nevoie de un mijlocas coordonator. Asta este ordinul meu! Il mai revoc doar daca Ilie Stan vine cu un argument serios. Singurul care ar putea fi schimbat de pe lista este Balan, dar nu cred ca-l pot schimba, pentru ca asa vreau eu!”, a anuntat Becali. Astfel, Dananae, Machado si Parvulescu vor fi folositi doar in Liga 1, Steaua ramanand descoperita pe postul care a scartait si in prima parte a sezonului, banda dreapta a aparari, acolo unde Martinovic se va lupta de unul singur pentru postul de titular.

Secundul Stelei, Edi iordanescu, nu s-a aratat prea incantat de campania de transferuri. “Noi ne gandeam la trei jucatori, plus inca unu, in cazul plecarii lui Latovlevici. Patronul a facut o investitie importanta si a adus cinci. E ok, dar sper sa ne oprim aici. Noi, antrenorii, ne-am dori sa fim implicati ceva mai mult atunci cand se discuta despre transferuri, dar pana la urma e treaba lui Gigi Becali cum isi protejeaza investitiile”, a declarat Iordanescu jr. Stelistii pleaca azi in prima parte a cantonamentului de iarna, care se va desfasura pe o perioada de noua zile la Poiana Brasov.

author avatar
Sebastian Stan
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger