AcasăRecomandariGigi a cedat: dupa Palat, vinde si Steaua!

Gigi a cedat: dupa Palat, vinde si Steaua!

Cele sase luni petrecute in inchisoare l-au devastat pe Gigi Becali, mai mult din punct de vedere psihic decat fizic. Latifundiarul nu mai este interesat de nimic, unica dorinta fiind legata de intoarcerea in mijlocul familiei.

Gigi Becali pare a-si recunoaste infrangerea

Cel mai mediatizat personaj din Romania ultimilor ani nu mai vrea sa fie in centrul atentiei, iar noptile petrecute in inchisoare l-au convins ca doar gura sa sloboda l-a trimis in spatele gratiilor. ”Mi s-a spus ca Gigi are momente in care clacheaza psihic. Zice ca renunta si vinde Steaua, ca totul s-a terminat, ca nu ii mai trebuie nimic fiindca de acolo i se trage; dupa, revine si spune ca nu renunta el asa usor”, a dezvaluit Miron Cozma, fost lider al minerilor din Valea Jiului, convins ca Becali a ramas in continuare un bun crestin: ”Tot timpul se roaga, de trei ori pe zi; iar cand este sarbatoare, chiar si de sase ori! Si-a facut un ritual din asta. Totusi, nu a putut sa renunte la table, sunt nelipsite din programul lui”. Si Paula Iacob, avocata latifundiarului, este de parere ca toate problemele lui Gigi Becali i se trag de la clubul Steaua: ”Se incearca sa i se ia totul, incepand de la suflet, curaj, credinta si sfarsind cu echipa de fotbal. Toate i se trag de la Steaua si de la faptul ca mintea sa de machedon l-a ajutat sa adune mai multi bani decat altii”.

Se retrage din viata publica

Un prim pas spre retragerea din viata publica il reprezinta vanzarea resedintei din Aleea Alexandru, faimosul ”Palat” cu porti masive si statuete poleite cu aur. Cumparat in 2005 cu sapte milioane de euro si restaurat de cei mai priceputi mesteri, fostul ”conac” al miliardarului interbelic Max Auschnitt costa acum 10 milioane de euro, cam cat intreaga investitie facuta de Becali in cei opt ani cat a fost proprietar acolo.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.972 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger