AcasăSPORTGiggs va pierde milioane de lire sterline!

Giggs va pierde milioane de lire sterline!

Ryan si sotia lui, in vremuri in care gunoiul era ascuns sub pres

Ryan Giggs tinde sa devina un soi de Tiger Woods al fotbalului, din cauza aventurilor sale extra-conjugale. Galezul este in pericol sa rateze contracte publicitare de milioane.

Natasha, Ryan, Stacey si Rhodri, o familie care se cam destrama

Internationalul galez de la Manchester United este pe punctul de a pierde majoritatea contractelor de publicitate avute, dupa ce presa britanica a dezvaluit ca fotbalistul a avut mai multe aventuri amoroase, inclusiv cu sotia fratelui sau. Nemultumiti de faptul ca imaginea lui Giggs de familist convins a fost ruinata, cei de la Reebok se pregatesc sa rupa contractul avut cu fotbalistul in varsta de 37 de ani. Numai din aceasta sponsorizare, Giggs a castigat 20 de milioane de lire sterline de-a lungul timpului.

Presa engleza are pe „teava” inca o amanta

Ryan si sotia lui, in vremuri in care gunoiul era ascuns sub pres

Totusi, jucatorul lui United continua sa aiba sustinerea sotiei sale, Stacey, cea care a afirmat ca Natasha, cumnata lui Ryan, minte in legatura cu aventura celor doi. Doamna Ryan Giggs s-ar putea insa razgandi. Presa engleza anunta ca o a treia femeie, in afara de Natasha Giggs si Imogen Thomas, este gata sa dea detalii despre o serie de aventuri cu fotbalistul de pe „Old Trafford”.

 

 

author avatar
Cristi Ionita
168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger