AcasăSPORTGiggs s-a dat si la mama cumnatei

Giggs s-a dat si la mama cumnatei

Giggs alearga dupa femei mai mult decat dupa minge

Aventurile galezului Ryan Giggs risca sa devina subiect de telenovela. Mama cumnatei pretinde ca fotbalistul s-a dat si la ea.Imaginea internationalului galez – cel mai galonat fotbalist din istoria Premier League – primeste lovitura dupa lovitura.

Giggs alearga dupa femei mai mult decat dupa minge

Dupa ce s-a spus ca a avut aventuri extraconjugale cu vedeta de televiziune Imogen Thomas, apoi cu Natasha Giggs, sotia fratelui sau, se pare ca Ryan s-a dat si la mama cumnatei sale. Conform presei britanice, Lorraine Lever (49 de ani), mama Natashei, a afirmat ca jucatorul i-a facut avansuri insistand de mai multe ori sa faca dus impreuna. Intre timp, Ryan este atacat si de matusa sa, Joanna Wilson, sora lui Danny Wilson, tatal celor doi Giggs.

Joanna s-a aratat dezgustata de aventurile fotbalistului de la Manchester United. Aceasta a precizat ca Ryan are pe constiinta distrugerea unei familii unite. “Ryan nu poate sa-si tina pantalonii pe el. Este un pradator. Profita de statutul sau pentru a cuceri cat mai multe femei. Probabil este dependent de sex” a afirmat matusa lui Giggs.

Natasha s-a culcat cu alti fotbalisti de la United

Casatorita cu Rhodri Giggs, Natasha se pare ca a fost atat de atrasa de tricoul celor de la Manchester United incat s-a culcat cu un coleg de-al galezului. Inca nu a fost dezvaluit numele acestuia, dar Daily Mail informeaza ca ar fi vorba de un jucator cu peste 100 de aparitii in tricoul “diavolilor” si care a castigat trei titluri de campion al Angliei cu gruparea de pe „Old Trafford”. Cei doi “suspecti” sunt Anderson si Nani.

author avatar
Cristi Ionita
464 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger