AcasăSPORTGigantii media se bat in oferte pentru Lucian Bute

Gigantii media se bat in oferte pentru Lucian Bute

Contractul cu Showtime il propulseaza pe Lucian Bute pe piata americana

Pe 1 decembrie, Lucian va fi facut cetatean canadian, postura din care poate boxa fara probleme in Statele Unite ale Americii.

Contractul cu Showtime il propulseaza pe Lucian Bute pe piata americana

Detinatorul centurii cu diamante in versiunea IBF devine „jucator liber de contract” peste doar o lupta, cand ii expira contractul cu Showtime. Presa americana speculeaza ca puternicul trust media pune la bataie o noua oferta pentru roman: 10 milioane de dolari, cu patru mai multe decat actualul angajament.

Banii ar urma sa fie impartiti pentru trei gale, dupa cum urmeaza: cate trei milioane pentru primele doua meciuri si patru milioane pentru ultimul. Reprezentantii diviziei „Sport” din cadrul Showtime vor organiza o conferinta de presa cu Lucian Bute, pe 16 octombrie, la Atlantic City (cu o zi inaintea finalei SuperSix), in cadrul careia isi vor face publice intentiile.
La cotitura sta HBO. Rivalul media al Showtime-ului poate inainta o oferta mai buna, dar pune o singura conditie: Lucian trebuie sa urce in categorie, acolo unde il asteapta Jean Pascal si Chad Dawson.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
280 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger