AcasăSPORTGica Popescu va juca alaturi de Maradona la aniversarea lui Stoicikov!

Gica Popescu va juca alaturi de Maradona la aniversarea lui Stoicikov!

Gica Popescu finanteaza in prezent echipa Chindia Targoviste

Un an de detentie nu i-au umbrit imaginea lui Gica Popescu. Din contra, fostul capitan al echipei nationale ramane un nume respectat in fotbalul international.

Popescu este pregatit sa dea curs invitatiei primite de la Stoicikov

O dovedeste invitatia primita de la Hristo Stoicikov. Bunul sau prieten va implini 50 de ani anul viitor, prilej pentru a transforma aniversarea intr-un eveniment de neuitat. Ex-starul Barcelonei va organiza un meci caritabil la Sofia, pe stadionul „Vasil Levski”, cu foste glorii ale fotbalului. Sunt asteptati romanii Gica Popescu si Gica Hagi, dar si argentinianul Diego Armando Maradona sau columbianul Carlos Valderrama. „50 de ani de numarul 8” se numeste spectacolul pus la cale de Hristo Stoicikov. Conform presei bulgare, Hagi deja ar fi confirmat prezenta la meciul din luna mai: „Pentru nimic in lume nu as rata aniversarea bunului meu prieten”.
Cel mai probabil, partida va fi intre echipa din 1994 a Bulgariei (semifinalista la C.M. din SUA!), cu Letchkov, Kostadinov, Balakov si Mihailov in teren, si o formatie a fostelor glorii ale fotbalului din generatia lui Stoicikov.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger