AcasăSPORTGica Popescu si MM Stoica, sefi la Steaua pe blat!

Gica Popescu si MM Stoica, sefi la Steaua pe blat!

Popescu si MM Stoica nu pot ocupa, oficial, nicio functie in fotbalul romanesc

Din categora „cainii latra, ursul trece”, Gigi Becali parca nici n-a bagat in seama ultimul mesaj lansat de „dusmanii” de la CSA Steaua.

Popescu si MM Stoica nu pot ocupa, oficial, nicio functie in fotbalul romanesc

Din contra, latifundiarul anunta ca are planuri mari cu FCSB-ul lui. Astfel, conform propriilor afirmatii, noii conducatori ai clubului vor fi Gica Popescu si Mihai Stoica! Ambii sunt condamnati la inchisoare in celebrul dosar al transferurilor de jucatori, dar au sanse mari sa fie pusi in libertate cat de curand. In cazul „Baciului”, se vorbeste chiar despre un termen de cateva saptamani.

MM Stoica

Prin aducerea celor doi, Becali urmareste sa faca un pas in spate si sa nu mai fie personajul central la gruparea campioana. „Nici macar declaratii nu o sa mai dau, am sa vin doar la meciuri si atat!”, promite Gigi, a mia oara cand se jura ca face asta. „Tocmai ce-am vorbit cu Mihai Stoica si mi-a zis ca se va ocupa el de echipa. Iar alaturi de el o sa fie si Gica Popescu. A vorbit MM cu Gica si ei impreuna vor face totul la echipa. Se ocupa ei si de jucatori, si de transferuri, gata, pe mine nici nu ma mai intereseaza!”, garanteaza Gigi Becali, convins ca fostul mare international roman va face voluntariat la FCSB: „MM mi-a spus ca nu vor bani, doar asa, in cazul in care ne calificam in grupele Ligii Campionilor. O sa luam titlul an de an si vom domina Liga 1”. Din informatiile pe care le are, Becali da ca sigura eliberarea lui Gica Popescu „intr-o luna, iar MM va iesi in trei luni”.
Ramane de aflat ce portita legala vor gasi Gica Popescu si Mihai Stoica pentru a putea lucra la Steaua. Reamintim ca, in 2014, cand s-au dictat condamnarile in „Dosarul transferurilor”,  Inalta Curte de Casatie si Justitie le-a interzis tuturor inculpatilor din acel caz sa mai deruleze vreo activitate legata de fotbal! Popescu si MM Stoica pot lucra la clubul lui Becali, dar pe blat, neoficiala, fara drept de semnatura si fara aparitii publice facute in numele FCSB!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger