AcasăSPORTGica Popescu, sarbatorit la Rahova de „Generatia de Aur”

Gica Popescu, sarbatorit la Rahova de „Generatia de Aur”

Gica Popescu a avut parte de un moment neasteptat

Inchis la Penitenciarul Rahova, fostul international Gica Popescu a avut parte de o mare surpriza joi dimineata, cand s-a pomenit cu o vizita din partea prietenilor Hagi, Chivu sau Stelea.

Gica Popescu a avut parte de un moment neasteptat

Cel mai mare fotbalist roman din istorie, Gica Hagi, a avut initiativa de a strange cativa dintre componentii „Generatiei de Aur”, pentru a-l ura pe „Baci” de ziua lui. „Nu a fost o zi trista, am fost la Gica Popescu, a fost o bucurie. Am fost un grup de colegi. El a fost foarte incantat, am si ras, am glumit. Nu se astepta sa venim, eu am avut initiativa asta. Am facut o lista scurta cu fosti colegi, a fost si Chivu, chiar un moment frumos. Am vrut sa fim iar impreuna, intr-un cerc restrans. Ne-au ajutat pentru aceasta surpriza si cei din conducerea Penitenciarului Rahova si le multumim pentru acest moment frumos”, a spus Hagi. Chestionat pe seama starii de spirit a legendarului capitan al nationalei, Hagi, care ii este si cumnat lui Popescu, a povestit: „El este bine ca stare de spirit, nu a plans deloc. E un luptator. A fost foarte bucuros. Arata bine, munceste si se antreneaza. Nu stiu daca spera intr-o gratiere. Eu cred ca el se va intoarce la fotbal atunci cand va iesi, pentru ca el apartine fotbalului”.
Incarcerat in luna martie, Gica Popescu ispaseste o condamnare de trei ani, o luna si 10 zile in dosarul transferurilor de jucatori.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger