AcasăSPORTGica Popescu ridica stadion la Targoviste

Gica Popescu ridica stadion la Targoviste

Gica Popescu, prezenta constanta la meciurile Chindiei

Echipa „Baciului” ocupa locul 3 in clasamentul Seriei a II-a din Liga 2, 10 puncte in spatele favoritelor Gloria Bistrita si Poli Timisoara.

Gica Popescu, prezenta constanta la meciurile Chindiei

La un an distanta de la preluarea pachetului majoritar de actiuni la FC Chindia, Gica Popescu a vorbit si despre planurile legate de infrastructura. Fostul international s-a grabit chiar sa anunte un termen probabil pentru inceperea lucrarilor de constructie la noul stadion al gruparii targovistene. „Sper ca la anul sa porneasca lucrarile, este nevoie de o noua arena sportiva in acest oras. Proiectul nostru legat de Chindia este de lunga durata si evident ca el cuprinde si acest aspect extrem de important, ma refer la modernizarea infrastructurii”, a declarat, ieri, Gica Popescu.

Portile stadionului Chindiei sunt inchise

Varianta lansata de omul de afaceri este confirmata partial de Pompiliu Nedelcu, seful Directiei pentru Sport si Tineret Dambovita: „Veti avea parte de multe surprize placute”.

Au incheiat turul pe podium

Faza din meciul Chindia - Luceafarul Oradea

In acest sezon, spectatorii targovisteni au putut intra pe stadionul Chindiei doar la tribuna I si intr-un singur sector de peluza, restul arenei fiind inchis publicului. In total, 6.000 de locuri, ocupate toate la meciurile importante de campionat. Dupa 15 etape, Chindia Targoviste este pe trei in clasamentul Seriei a II-a din Liga 2, cu 24 de puncte, 10 mai putine decat favoritele la promovare Gloria Bistrita si Poli Timisoara.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
596 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger