AcasăRecomandariGica Popescu reclama Romania la CEDO

Gica Popescu reclama Romania la CEDO

Fostul international este convins ca a fost condamnat pe nedrept in dosarul transferurilor de jucatori, drept pentru care s-a hotarat sa-si caute dreptatea peste hotare.

Gica Popescu este convins ca isi va gasi dreptatea la CEDO

Popescu s-a destainuit apropiatilor ca Inalta Curte de Casatie si Justitie a gresit in cazul sau, scrie „sportnews.ro”, astfel ca urmatorul pas este depunerea unei plangeri la CEDO. Din cate se pare, fostul capitan al echipei nationale ar fi avut un mesaj cat se poate de clar pentru amicii sai: „Ni s-a transmis «Dati toate averile si veti scapa!». Nimeni nu a vrut sa faca asta si uite unde am ajuns (…) Voi merge la CEDO si voi cere bani multi Romaniei. Sigur voi castiga”. Nu este primul caz in care un om din fotbal isi cauta dreptatea la CEDO, nemultumit de verdictul dat de instantele judecatoresti din tara; Gigi Becali, finantatorul campioanei Steaua, a depus plangeri la CEDO impotriva statului roman atat dupa prima sa retinere, cat si dupa a doua.
In data de 4 aprilie a.c., Gica Popescu a fost condamnat cu executare la 3 ani, o luna si 10 zile in dosarul transferurilor de jucatori. Cel mai devreme, „Baciul” ar putea fi eliberat in septembrie 2015, tinand cont de comportamentul ireprosabil avut in inchisoare. Impreuna cu Gica Popescu, in spatele gratiilor au mai ajuns Mihai Stoica, fratii Ioan si Victor Becali, Cristi Borcea, George Copos, Jean Padureanu si Gigi Netoiu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
693 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger