AcasăSPORTGica Popescu pleaca la UEFA

Gica Popescu pleaca la UEFA

Popescu se pune bine cu "Nasu'" Sandu

La propunerea FRF, fostul international Gica Popescu a fost validat, ieri, in functia de membru al Comisiei de Disciplina a UEFA. „Baciul” anunta ca, de fapt, tinteste fotoliul de presedinte, detinut acum de Michel Platini.

Popescu se pune bine cu "Nasu'" Sandu

„Comitetul Executiv al UEFA a decis  sa valideze propunerea Comitetului de Urgenta al Federatiei Romane de Fotbal, din data de 19 septembrie, de numire a domnului Gheorghe Popescu in calitate de membru al Comisiei de Disciplina a UEFA”, informeaza site-ul forului de la Nyon. Popescu va ocupa locul ramas vacant in urma demisiei lui Ionut Lupescu din functia de director al FRF si a angajarii sale, de la data de 1 septembrie, in cadrul administratiei UEFA. Numirea sa Popescu are efect imediat.

„Este prima functie pe care o ocup intr-un for fotbalistic si, daca incep de la acest nivel, va dati seama unde vrea sa ajung. Abia acum au intrat lucrurile in normalitate, ca sa spun asa. Eu trebuia sa ocup aceasta functie inaintea lui Ionut, dar au fost acele alegeri la FRF, disputele de atunci si s-a ajuns la un alt rezultat. Intotdeauna am avut relatii bune cu Mircea Sandu. A fost si este o relatie bazata pe respect reciproc. Aparent au fost tensiuni intre noi, dar au fost tensiuni profesionale, care nu au iesit din cadrul fair-play-ului. A fost o disputa pentru ca noi concuram pentru un loc si era normal sa apara si unele tensiuni, dar numai profesionale, nu si personale”, a declarat Gica Popescu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger