AcasăSPORTGica Popescu nu a fost aparat asa cum trebuie de avocati

Gica Popescu nu a fost aparat asa cum trebuie de avocati

Hagi crede ca Popescu nu si-a ales cei mai potriviti avocati

Chiar daca lupta cu Viitorul pentru salvarea de la retrogradare, Gica Hagi are timp sa se gandeasca si la cumnatul sau, Gica Popescu, codamnat la inchisoare in dosarul transferurilor de jucatori.

Hagi crede ca Popescu nu si-a ales cei mai potriviti avocati

Invitat la emisiunea „Profesionistii”, moderata de Eugenia Voda, patronul celei mai tari academii de fotbal din tara a atins si subiectul detentiei „Baciului”. In opinia lui Hagi, Popescu a ajuns la inchisoare si din vina avocatilor, care nu l-au aparat „asa cum trebuie”. „Mi se pare ca e multa haiducie in Romania. Eu m-am ferit sa vorbesc in tot acest timp, dar, cand o sa iasa, cu siguranta ca Popescu o sa vorbeasca. Din pacate, cred ca el nu a fost aparat asa cum trebuie de avocati, nu l-au aparat si nu au vorbit pentru el, a fost singur. Cand reprezinti o persoana publica de rangul lui Gica Popescu, una atat de importanta, cand se spun anumite lucruri, adevarate sau nu, trebuie sa iesi si sa dai un comunicat”, este critica adusa de Hagi aparatorului lui Popescu, reputatul avocat Petrut Ciobanu.

Gica Popescu

In opinia patronului-antrenor de la Viitorul Constanta, condamnarea la inchisoare a cumnatului sau cu numai o zi inainte de alegerile la Federatia Romana de Fotbal nu a fost o simpla coincidenta: „Un batran mi-a spus ca nimic nu e intamplator. Bineinteles ca am o explicatie pentru ce s-a intamplat. Eu stiu ca Gica a intrat ca musca-n lapte si «a cazut» el”. La intrebarea „de ce e atat de important sa conduci o federatie de fotbal?”, Hagi a raspuns: „Vorbim despre sportul rege, de bugete importante, de interese multe”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
350 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger