AcasăSPORTGica Popescu inchide "Academia" din Calafat

Gica Popescu inchide „Academia” din Calafat

Gica Popescu nu mai este interesat de fotbalul juvenil (foto jos)

Fostul capitan al echipei nationale se retrage din proiectul gandit la Calafat cu mai bine de zece ani in urma. „Scoala de Fotbal «Gica Popescu»” isi va inchide portile cat mai curand.

Gica Popescu nu mai este interesat de fotbalul juvenil (foto jos)

„Baciul” isi motiveaza decizia prin lipsa sprijinului financiar in demersul de a promova fotbalul printre copiii din zona. „Cat timp de acum incolo sa mai aduc bani de acasa? Am tot bagat bani in scoala de fotbal din Calafat de 15 ani incoace, gata, ajunge!”, este anuntul facut de unul dintre cei mai mari jucatori din istoria Romaniei. De curand, Gica Popescu s-a retras si din conducerea clubului Chindia Targoviste, pe care a anuntat ca nu-l va mai ajuta in niciun fel. Este, totusi, foarte probabil ca aceste masuri sa aiba legatura cu viitoarele alegeri pentru presedintia FRF, post pe care olteanul vrea sa-l ocupe din 2014.

Daca Popescu isi inchide scoala de fotbal, cumnatul Gica Hagi da tun dupa tun cu academia sa de la Constanta. Juniorii „Regelui” sunt cei mai buni din tara la aproape toate grupele de varsta, iar doi fotbalisti formatia acolo au prins contracte excelente: Gabi Iancu la Steaua Bucuresti si Aurelian Chitu la Valenciennes, in Franta.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
432 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger