AcasăSPORTGica Popescu ii raspunde impresarului dupa ce a fost atacat de acesta:...

Gica Popescu ii raspunde impresarului dupa ce a fost atacat de acesta: Giovanni sa-si vada de impresariatul lui!

Fostul international nu i-a ramas dator impresarului Ioan Becali, care afirmase despre el ca este „o paiata”. Contrele celor doi au la baza planurile „Baciului” in legatura cu reorganizarea FRF, dupa alegerile din 2014.

Gica Popescu si Ioan Becali nu mai sunt in relatii apropiate

Popescu nu-i ramane dator lui Becali in scandalul cooptarii fostului selectioner Anghel Iordanescu intr-o functie importanta la FRF. Deranjat ca impresarul l-a numit „paiata”, ex-capitanul echipei nationale a replicat, la DigiSport: „M-a surprins declaratia lui Giovanni. Cred ca ar trebui sa-si vada de impresariatul lui, de ce stie el mai bine sa faca. Eu stiu mai bine ce am de facut si ar fi bine ca el sa-si vada de impresariatul sportiv”. Relatiile dintre Ioan Becali si Gica Popescu s-au racit din cauza „Dosarului transferurilor”, proces in care „Baciul” a fost implicat si condamnat la inchisoare cu suspendare.

Ioan Becali

In alta ordine de idei, „Giovanni” se declara multumit de cum a decurs activitatea de impresariat a firmei sale in aceasta vara: „Transferurile de pana acum pe care le-am facut pot fi considerate o reusita. Roman face senzatie in Franta, cei de la Bologna mi-au spus ca Alibec poate ajunge mare, iar antrenorii sunt extrem de multumiti de Nica si Alexe. Si de Rusescu sunt super-multumiti spaniolii, s-a integrat foarte bine la Sevilla. Ce sa mai, o vara de vis!”. Numai din comisioane, firma fratilor Becali a incasat, in aceasta vara, 1,3 milioane euro.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
494 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger