AcasăSPORTGica Popescu duce "Dosarul Transferurilor" in presa internationala

Gica Popescu duce „Dosarul Transferurilor” in presa internationala

Dosarul Transferurilor a facut valva, marti, si in presa internationala, insa asta mai ales pentru ca in el a fost implicat fostul mare international roman Gheorghe Popescu.

Presa olandeza sustine ca Gica Popescu a fost condamnat la trei ani si 10 luni de inchisoare, cu executare, pentru evaziune fiscala si spalare de bani si aminteste ca acesta a jucat timp de cinci ani la PSV Eindhoven.

Telegraph si Daily Mail anunta si el verdictul din Dosarul Transferurilor si amintesc de perioada in care Gica Popescu a evoluat la Tottenham Hotspur, alaturi de Ilie Dumitrescu.

Palmeri Tancredi, unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti de sport din Italia, a anuntat pe contul sau de Twitter ca „Gica Popescu, legenda a fotbalului romanesc, a fost condamnat la trei ani si o luna de inchisoare pentru coruptie in transferuri”.

Cum era poate de asteptat, ziarele din Turcia aloca cele mai mari spatii verdictului din Dosarul Transferurilor. Jurnalistii turci compara situatia lui Gica Popescu cu cea a lui Aziz Yildirim, fost presedinte la Fenerbahce Istanbul, condamnat la inchisoare pentru aranjarea unor meciuri.

author avatar
Cristi Ionita
349 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger