AcasăSPORTGica Popescu ar putea prelua Poli Timisoara

Gica Popescu ar putea prelua Poli Timisoara

Finantatorul Marian Iancu vrea sa se retraga. Compania „Balkan Petroleum” scoate fotbalul de pe lista activitatilor sale, iar pe Bega se vorbeste ca echipa ar putea ajunge pe mainile fostului international Gica Popescu.

Gica Popescu a fost dorit investitor de mai multe cluburi din Liga 1

Retrogradarea Politehnicii Timisoara pe baza neacordarii licentei l-a convins pe Marian Iancu sa dea sfoara-n tara ca vrea sa se retraga din fotbal. Publicatia banateana „Fotbal Vest” scrie in ultimul sau numar ca boss-ul „BkP” duce negocieri avansate cu Gica Popescu privind vanzarea echipei.

Astfel, „Baciul” ar urma sa investeasca la Poli impreuna cu un grup de oameni de afaceri din Spania, in ecuatie fiind trecut si numele lui Cosmin Contra drept posibil viitor antrenor al formatiei. Este posibil ca anuntul oficial sa fie facut saptamana viitoare, in functie de hotararea Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, cel care va da verdictul in cazul licentierii clubului.

„Baciul” a promovat Chindia in Liga 2

Fotbalistii Politehnicii se afla in cantonament in Ungaria

Daca va alege Timisoara, Gica Popescu va trebui sa renunte la proiectul CSM „Chindia” Targoviste, echipa pe care o finanteaza de un an. Managementul gruparii dambovitene este asigurat de Ion Craciunescu, fostul arbitru international. In acest an, sub comanda antrenorilor Costel Pana si Adrian Bogoi, Chindia a promovat in Liga 2.

Altfel, din cate se pare, excluderea Timisoarei din cupele europene si pierderea banilor din drepturile tv l-au determinat pe Marian Iancu sa ia decizia retragerii. Se zvoneste ca „Balkan Petroleum” se confrunta cu o criza severa de lichiditati, finantarea unui club sportiv fiind ultimul lucru dorit de actionari.

 


author avatar
Laurentiu Teodorescu
492 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger