AcasăSPORTGica Hagi anunta un destin sumbru pentru Viitorul Constanta

Gica Hagi anunta un destin sumbru pentru Viitorul Constanta

(foto: cronicadeiasi.ro)

Gica Hagi a anuntat ca, din cauza ca nu a gasit niciun partener in privinta echipei sale, Viitorul Constanta, este dispus sa isi vanda atat clubul cat si jucatorii.

(foto: cronicadeiasi.ro)

Fostul capitan al nationalei de fotbal a Romaniei, Gica Hagi, patronul echipei de Liga 1 Viitorul Constanta, s-a aratat intristat de faptul ca nu a gasit nimeni care sa investeasca alaturi de el, motiv pentru care este dispus sa isi vanda toti jucatorii.

„Avem un sistem pus la punct, cu cate trei jucatori pe post. Un grup de jucatori de 21-22 de ani, altii de 19 ani si altii de 17 ani. Cei de 21-22 de ani stiu ca vor pleca in curand, in cel mult un an”, a declarat Gica Hagi la Digi Sport.

Totodata, acesta a anuntat ca obiectivul sau este sa produca bani, nu performanta, motiv pentru care isi doreste sa propuna jucatori, nu sa se salveze de la retrogradare.

„Obiectivul meu este sa propun jucatori, nu ma gandesc la salvarea de la retrogradare. Scopul este sa vand. Oricand, sunt deschis la orice ora sa negociez, totul este de vanzare. Asta este scopul meu!”, a mai spus Gica Hagi.

Momentan Viitorul Constanta, echipa lui Gica Hagi, se afla pe locul 14 in Liga I, avand 7 puncte in urma a sapte meciuri disputate.

author avatar
Ionut Zgimbau
482 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger