AcasăSPORTGhita se bate pentru un milion de dolari

Ghita se bate pentru un milion de dolari

Ghita va sustine trei meciuri in perioada 12 mai – 30 iunie

Luptatorul roman Daniel Ghita a renuntat la posibilitatea de a se lupta in cusca, in SUA, fiind atras de premiile puse la bataie de noii organizatori ai circuitului mondial K1.

Ghita va sustine trei meciuri in perioada 12 mai – 30 iunie

EMCOM Entertainment, firma care a luat in portofoliul ei brandul K1, a anuntat ca sportivul care va deveni campion mondial anul acesta va obtine un premiu de un milion de dolari. Suma este de 2,5 ori mai mare decat cea obtinuta de Alistair Overeem, campionul mondial din 2010 castigand doar 400.000 de dolari. Si cum Daniel Ghita este vazut drept unul dintre principalii favoriti la castigarea titlului, romanul a decis sa-si continue cariera in K1.

Chiar si asa, Ghita va pleca saptamana viitoare in SUA, urmand sa fie, pentru circa o luna si jumatate, partenerul de antrenament al bunului sau prieten Alistair Overeem. Circuitul mondial K1 revine in prim plan cu o gala ce va avea loc pe 27 mai, la Madrid. Desi organizatorii visau la un super-fight Ghita – Remy Bonjasky, pana la urma luptatorul nostru isi va masura fortele cu Paul Slowinski. Australianul de 31 de ani se anunta a fi un adversar extrem de dificil in conditiile in care are 88 de victorii in palmares, iar 61 dintre acestea au fost obtinute prin knock-out.

author avatar
Cristi Ionita
329 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger