AcasăSPORTGhita l-a bagat in spital pe bosniacul Poturak

Ghita l-a bagat in spital pe bosniacul Poturak

Loviturile de picior i-au adus numeroase victorii lui Ghita in circuitul de K1

Considerat unul dintre cei mai buni luptatori de K1 la ora actuala, Daniel Ghita si-a trecut, sambata noaptea, o noua victorie in palmares, „Samuraiul Salbatic” facandu-l knock-out, in mai putin de patru minute, pe bosniacul Dzevad Poturak.

Loviturile de picior i-au adus numeroase victorii lui Ghita in circuitul de K1

Disputa, contand pentru It’s Showtime Bruxelles, a fost la discretia luptatorului roman, Ghita naucindu-si adversarul cu lovituri mediene cu piciorul care l-au facut pe Poturak sa ingenuncheze de doua ori inainte de a fi knock-out.

Loviturile lui Daniel au fost atat de dure incat bosniacul a fost transportat de urgenta la spital, unde primele teste medicale au relevat ca Poturak are trei coaste fracturate. Victoria obtinuta impotriva lui Dzevad a fost a saptea la rand pentru Ghita, romanul fiind neinvins din martie anul trecut, cand a pierdut, dupa o decizie discutabila, cu egipteanul Hesdy Gerges. Parcursul ireprosabil il face pe Daniel sa fie creditat drept principal favorit la castigarea titlului mondial K1 ce va fi pus in joc in decembrie, intr-o gala ce va avea la New York. Gala de la Bruxelles, organizata cu ocazia retragerii din activitate a legendarului Peter Aerts, s-a transformat intr-un adevarat cosmar pentru multiplul campion mondial. Aerts (41 de ani) a fost invins, prin knock-out in repriza a treia, de surinamezul Tyrone Spong (27 de ani).

author avatar
Cristi Ionita
734 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger